Kezdődik a GastroPan 2021 szakmai kiállítás

2021. szeptember 20.
A GastroPan szakmai kiállítás, amely a legjelentősebb közép és dél-kelet európai esemény a pék- és sütőipar, cukrászat és vendéglátóipari szegmensben, idén is minden megoldást és innovatív technológiát felvonultat, amely az ezen a területen érintett vállalkozások számára kulcsfontosságú jelentőséggel bír.
<em>Hír szerkesztése</em> Kezdődik a GastroPan 2021 szakmai kiállítás

Szeptember 21-én a GastroPan megnyitja kapuit, és rengeteg újdonsággal, izgalmas látnivalóval várja látogatóit szeptember 23-ig. A kiállítás szervezője a Boro-Info cégcsoport, a Brutarul-Cofetarul és a Gastromedia szakmai lapok szerkesztősége. A belföldi és külföldi kiállítók, a szakirányú termékek és szolgáltatások beszállítói bemutatják ajánlataikat a látogatók széles körének, mely elsősorban az említett szakterületek és iparágak képviselőiből, kulcsszereplőiből tevődik össze. Végül, kiderül az is, ki fogja elnyerni a hatalmas népszerűségre szert tett „Év tortája 2021” és az „Év kenyere 2021” trófeákat.

Innováció, diverzitás, hatékonyság minden vállalkozás számára az érintett iparágakból

Úgy a termékek, mint a szolgáltatások beszállítói, de ugyanakkor a termelők, pékségek, cukrászatok, vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok üzemeltetői nagyszerű lehetőségként értékelik a GastroPan kiállítást, mely során értékes kapcsolati tőkére tehetnek szert és fontos szakmai kérdésekre, problémákra találhatnak valóban hatékony, operatív megoldásokat. A kiállításon felvonultatott termékek és szolgáltatások skálája rendkívül széles spektrumon mozog, a kínálatban egyaránt megtalálhatóak az alapanyagok, felszerelések, berendezések, az innovatív technológiák és eszközök, a kifejezetten erre a szektorra kalibrált IT szolgáltatások és termékek, tisztító- és fertőtlenítő berendezések, eszközök és szerek, környezetbarát csomagoló anyagok és eszközök. A kiállítók standjain, gyakorlati termékbemutatókat tartanak a nemzetközi szinten is elismert szakemberek, hogy a célközönség jobban megismerhesse ezek felhasználhatóságát és működési elveit, karakterisztikáit jobban megértse. A termékbemutatók mellett workshopokkal, termékkóstolókkal, szakmai műhelyekkel is színesítik a kiállítók az eseményt.

A GastroPan versenyeinek fókuszában a szakemberek tehetsége áll

A GastroPan versenyek napjainkban már szerves részét képezik a kiállításnak, nélkülük elképzelhetetlen  lenne maga a rendezvény sokunk számára. A versenyek nemcsak a trófea megszerzéséről és a járulékos kedvezményekről szólnak, ezt már régen meghaladták és nem túlzás kijelenteni, hogy napjainkra már elérték azt a szintet, hogy új trendeket határoznak meg, valódi stílusirányzatot teremtve a szakmában. A versenyek három fő kategóriára oszlanak, minden nap egy másik kategória lesz a fókuszban: Pék- és péksütemény, Cukrászat és Gasztronómia.

Kedden, szeptember 21-én a cukrászmesterek fognak versenyezni az „Év tortája 2021” díj elnyeréséért. A versenymunka ebben a kategóriában, egy őshonos gyümölcsök felhasználásával készített torta, valamint egy cukorpasztából kreált művészi alkotás a „Világ csodái” tematikában.

Szerdán, szeptember 22-én, a pék- és péksütemény versenykategóriában a kézműves és ipari pékségek fogják felvonultatni a legjobb kenyereket valamint egy olyan gluténmentes sütemény készítése is a verseny részét képezi, amit kifejezetten a glutén intoleranciával küzdők számára kell kifejleszteni.

Csütörtökön, szeptember 23-án, a szakácsoké és séfeké a főszerep: ízletes fogásokkal, ínycsiklandó ételkülönlegességekkel fogják elvarázsolni a közönséget, hogy elnyerhessék a leges-legjobbnak járó trófeát.

A 2020-as belépők a szeptember 2021-es kiadásra is érvényesek

A GastroPan kiállítás szeptember 21–23. között várja látogatóit 10–18 óra között. A belépés meghívóval történik vagy belépőjeggyel, amely ingyenesen letölthető a www.gastropan.ro oldalról. Úgyszintén érvényben maradnak a 2020-ra kiadott GastroPan meghívók és belépők.

További hírek

Hír beküldése
A 200 km-es futóversenyt, kerékpáros és görkorcsolya-túrát 2019-ben szervezték meg legutóbb.
<em>Hír szerkesztése</em> Csak magyar rendszámú autók tankolhatnak hatósági áron Magyarországon
Péntektől csak magyarországi rendszámú autók tankolhatnak a magyarországi benzinkutakon hatósági, maximum 480 forintos literenkénti áron standard benzint vagy gázolajat – jelentették be a csütörtöki Kormányinfón. A külföldi autósoknak piaci árat kell fizetniük.
Hír beküldése
Augusztusi zenei csemege.
<em>Hír szerkesztése</em> Egy évvel a robbantásos merénylet után még nem történt vádemelés
Több mint 400 tanút hallgattak ki, 35 házkutatást végeztek, több tucat vizsgálatot végeztek – eredménytelenül.
<em>Hír szerkesztése</em> Népszámlálás: itt a vége, töltsd ki végre!
Hétfőig mintegy 750 ezer „magyar kérdőív” került kitöltésre.
<em>Hír szerkesztése</em> Újabb gazdasági és szociális intézkedéscsomagról döntött a kormánykoalíció
Hitelmoratórium, béremelés a közszférában, 700 lejes támogatás a nyugdíjasoknak.
<em>Hír szerkesztése</em> Bajnok a CFR, 11. helyen végzett az UTA [FRISSÍTVE]
Az aradiak osztályozós helyen tartották a Dinamót.
<em>Hír szerkesztése</em> Bemutatták az UTA új vezetőedzőjét [FRISSÍTVE]
A tréner eddigi csapatai ebben a szezonban estek ki az 1. Ligából.
<em>Hír szerkesztése</em> Mesék az ágak hegyin és túl...
Gyereknapi élőszavas mesemondás.
<em>Hír szerkesztése</em> Játékpisztollyal fenyegette a járókelőket egy zavart férfi
Pszichiátriai eset.