GastroPan: megoldások a járvány utáni fellendüléshez

2021. augusztus 9.
Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítását idén szeptember 21–23. között tartják Aradon az Expo kiállítási központban.
<em>Hír szerkesztése</em> GastroPan: megoldások a járvány utáni fellendüléshez
Kenyértészta-alkotások is megcsodálhatók | A felvétel a 2019-es aradi rendezvényen készült

Termékek, szolgáltatások és technológiák legszélesebb skálája tekinthető majd meg a kültéri és beltéri standoknál: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók – írták a szervezők a sajtóközleményükben.

A GastroPan kiállítás 12 évig sikeresen tömörítette az iparág legfontosabb szereplőit, valamint az innovatív technológiák legjavát, ezáltal üzleti katalizátorként működött, minden érdekelt fél számára elérhetővé téve az információt és a lehetőségeket egyaránt. A koronavírus járvány okozta negatív hatások ellenére a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény továbbra is kiváló inspirációs forrásként szolgáljon mindazok számára, akik a vendéglátóipari, cukrászati vagy pékipari szektorban szeretnék vállalkozásukat elindítani, fejleszteni vagy akár újraindítani.

A szervezés a legszigorúbb járványügyi megelőzési és biztonsági intézkedések mellett zajlik. Idén a fő a hangsúlyt az innovatív üzleti megoldások megtalálása és ismertetése kapja, amelyek nemcsak arra alkalmasak, hogy a krízishelyzetből kiragadják a vállalkozásokat, hanem hogy a termékek és szolgáltatások minőségét és piaci értékét jelentős mértékben növeljék.

A GastroPan kiállítás megoldásokat kínál a járvány utáni fellendüléshez

A következő GastroPan kiállítás új perspektívákat és megoldásokat nyújt a vendéglátóipari, cukrászati és pékipari szegmensek számára. Úgy az egész társadalom, mint a gazdasági közeg lassan elkezdett hozzáidomulni a kényszerítő körülmények hatására létrejött „új normalitáshoz”, melyet a koronavírus járvány által generált gazdasági helyzet határoz meg.

Talán most van a legalkalmasabb az idő arra, hogy innovatív ötletekbe és megoldásokba fektetve a megváltozott igényekkel jellemezhető, új fogyasztói réteg elvárásait megismerve ezt minél magasabb minőségben kiszolgálják, ily módon bebiztosítva a szolgáltatás vagy a termék reális piaci értéket és az irányába növekvő keresletet – írták.

A GastroPan kiállítás tárt kapukkal vár minden résztvevőt, bonyolult belépési procedúrák nélkül! A szervezők készek a hatóságok által előírt és javasolt biztonsági protokoll és intézkedés teljeskörű betartására, ami a résztvevők teljes biztonságát garantálja. A fertőtlenítő pontok kihelyezése és működtetése, a látogatók nyomon követése, szűrése és korlátozása olyan hatékony és bizonyítottan bevált intézkedések, amelyek természetesen alkalmazva lesznek.

A cukrász-, pék-, sütő- vagy vendéglátóipar bármelyik szegmensének beszállítói standot foglalhatnak a GastroPan nemzetközi kiállításra, a következő elérhetőségek egyikén: +40/733/313–043, info@gastropan.ro

A kiállítás keretein belül újra megszervezik a GastroPan Versenyeit is, és átadják a „2021-es Év Tortája" és a „2021-es Év Kenyere" trófeákat. A 2020-as belépőjegyek érvényesek az idei kiállításon, szeptember 21–23. között, naponta 10–18 óra között. A belépés meghívóval vagy belépőjeggyel történik, amely ingyenesen elérhető a www.gastropan.ro weboldalon.

További hírek

Hír beküldése
A feliratkozás határideje október 4., hétfő 17 óra.
<em>Hír szerkesztése</em> GastroPan: a Medvehagyma lett az Év tortája 2021-ben
Szerdán az Év kenyere-díjakat adják át.
<em>Hír szerkesztése</em> Online elérhető az Aradi Magyar Napok programfüzetje
Több mint 10 helyszínen zajlanak majd az események.
<em>Hír szerkesztése</em> Gépek pótolják a munkaerőhiányt a sütőiparban
Megnyílt Aradon a 12. GastroPan szakkiállítás.
Hír beküldése
A két év alatti gyerekek után havi 486 lej, a 2 és 18 év közötti gyerekek után a nagykorúság eléréséig havi 243 lej pótlékot kapnak majd a családok a szenátus döntése értelmében. A törvénymódosító javaslatot a képviselőháznak is jóvá kell hagynia, és akkor lép érvénybe, ha az elnök kihirdeti azt.
<em>Hír szerkesztése</em> Folytatódik a CED kiállítási sorozata, ezúttal a GastroPanon
Délkelet-Európa legjelentősebb sütőipari szakkiállítása.
<em>Hír szerkesztése</em> Ezek a járványügyi szabályok érvényesek az Aradi Magyar Napokon
Uniós Covid-igazolványt vagy magyarországi védettségi igazolványt kérnek.
<em>Hír szerkesztése</em> A garanciaalapnál kopogtathatnak a City Insurance ügyfelei
Megvonták a biztosító működési engedélyét.
<em>Hír szerkesztése</em> Kezdődik a GastroPan 2021 szakmai kiállítás
Idén is kihirdetik az Év tortája és az Év kenyere címeket.
<em>Hír szerkesztése</em> Értékes pontot szerezve a dobogó közelében áll az UTA
Csütörtökön kupameccset játszanak az aradiak, aztán a CFR-t fogadják.