Egyre több romániai és nemzetközi kiállító jelentkezik a GastroPan kiállításra

2019. október 1.
2020. március 12 és 14 között zajlik Aradon, az Expo Arad épületében Délkelet-Európa legjelentősebb pékipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai eseménye: a GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás. Az évente megrendezett GastroPan kiállításon találkozik a kereslet a kínálattal, a pékipar, cukrászat és vendéglátóipar beszállítói és ügyfelei, olyan környezetben, amely lehetővé teszi a termékek, technológiák és szolgáltatások átfogó bemutatását az érdekelt szakmai közönség számára.

Számos romániai és nemzetközi cég, berendezések, technológiák és alapanyagok beszállítói, lefoglalták már standjaikat a 12. GastroPan kiállításra, a legnagyobb nemzetközi szakmai kiállításra, melyet évente Romániában szerveznek. A kiállítók standjainál tartott programok mellett, a három napos kiállításon sor kerül a GastroPan Versenyekre, amelyek keretén belül átadják az Év Kenyere és az Év Tortája közismert díjakat.

A szakma leghatékonyabb üzleti eseménye

A GastroPan a szakma leghatékonyabb üzleti platformjává vált, ahol a beszállítók értékesíthetik, népszerűsíthetik és bemutathatják megoldásaikat, míg a termelők és a vállalkozók kipróbálhatják és összehasonlíthatják a piaci kínálatot, berendezéseket, alapanyagokat és technológiákat.

A GastroPan kiállításon való részvétel jövedelmező befektetés mindkét fél számára - egyrészt a beszállítók számára, akik kiállítják megoldásaikat, másrészt a vállalkozók és szakemberek számára, akik az eseményre látogatnak. A piac beszállítói itt kapcsolatba léphetnek többezer termelővel és vállalkozóval, míg a szakmabeli látogatókat számos gép, kiegészítő, eszköz, alapanyag várja. Ugyanakkor, ezzel egyidőben, számos termékbemutatóra kerül sor, a látogatók különböző versenyeken, előadásokon és workshopokon vehetnek részt.

Kiderül ki nyeri a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat

Már lehet jelentkezni a 2020-as GastroPan Versenyekre. A GastroPan Versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok gyűlnek össze, hogy megmutassák tehetségüket a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri előtt.

A GastroPan Versenyek 3 versenykategóriából állnak (PÉK-PÉKSÜTEMÉNY, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI), itt választja ki a zsűri azokat a munkákat, amelyek elnyerik a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat.

Hogyan foglalhat standot a GastroPan 2020 kiállításra?

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák beszállítója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2020-as nemzetközi GastroPan kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: +40266-219.392, +40733-313.043, info@gastropan.ro

További hírek

Hír beküldése
Öt intenzív ellátást igénylő pácienst vesz át a szegedi kórház.
Hír beküldése
Postán, telefonon és e-mailben tartják a kapcsolatot.
<em>Hír szerkesztése</em> Piros-fehér tömegközlekedési eszközöket rendeltek
Olyan modernek leszünk, hogy csak na!
<em>Hír szerkesztése</em> Több tucat migránst kaptak el az utóbbi 24 órában
Erősödik a nyomás a határon.
A koronavírus-járvány közbeszólt.
<em>Hír szerkesztése</em> Két hétig online oktatásra térnek át a Csiky-ben [AUDIO]
Az elemi és a végzős osztályok kivételt jelentenek.
Honosítási ügyintézés.
<em>Hír szerkesztése</em> Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze kora reggel [FRISSÍTVE]
Öt személyt szállítottak kórházba.
<em>Hír szerkesztése</em> Ajtóstól rontott a házba [FRISSÍTVE]
Egy rendszámtábla nélküli, balesetezett személygépkocsival ébredtek a házuk udvarán.
Hír beküldése
Klaus Iohannis azt követően döntött a miniszterelnök-jelölt kinevezéséről, hogy hétfőn az elnöki hivatalban külön-külön konzultált a parlamenti pártok küldöttségeivel. Az alkotmány által megkövetelt kormányalakítási egyeztetések anélkül kezdődtek meg, hogy a pártok előzetesen bármilyen koalíciós megállapodásra jutottak volna.