Egyre több romániai és nemzetközi kiállító jelentkezik a GastroPan kiállításra

2019. október 1.
2020. március 12 és 14 között zajlik Aradon, az Expo Arad épületében Délkelet-Európa legjelentősebb pékipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai eseménye: a GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás. Az évente megrendezett GastroPan kiállításon találkozik a kereslet a kínálattal, a pékipar, cukrászat és vendéglátóipar beszállítói és ügyfelei, olyan környezetben, amely lehetővé teszi a termékek, technológiák és szolgáltatások átfogó bemutatását az érdekelt szakmai közönség számára.

Számos romániai és nemzetközi cég, berendezések, technológiák és alapanyagok beszállítói, lefoglalták már standjaikat a 12. GastroPan kiállításra, a legnagyobb nemzetközi szakmai kiállításra, melyet évente Romániában szerveznek. A kiállítók standjainál tartott programok mellett, a három napos kiállításon sor kerül a GastroPan Versenyekre, amelyek keretén belül átadják az Év Kenyere és az Év Tortája közismert díjakat.

A szakma leghatékonyabb üzleti eseménye

A GastroPan a szakma leghatékonyabb üzleti platformjává vált, ahol a beszállítók értékesíthetik, népszerűsíthetik és bemutathatják megoldásaikat, míg a termelők és a vállalkozók kipróbálhatják és összehasonlíthatják a piaci kínálatot, berendezéseket, alapanyagokat és technológiákat.

A GastroPan kiállításon való részvétel jövedelmező befektetés mindkét fél számára - egyrészt a beszállítók számára, akik kiállítják megoldásaikat, másrészt a vállalkozók és szakemberek számára, akik az eseményre látogatnak. A piac beszállítói itt kapcsolatba léphetnek többezer termelővel és vállalkozóval, míg a szakmabeli látogatókat számos gép, kiegészítő, eszköz, alapanyag várja. Ugyanakkor, ezzel egyidőben, számos termékbemutatóra kerül sor, a látogatók különböző versenyeken, előadásokon és workshopokon vehetnek részt.

Kiderül ki nyeri a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat

Már lehet jelentkezni a 2020-as GastroPan Versenyekre. A GastroPan Versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok gyűlnek össze, hogy megmutassák tehetségüket a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri előtt.

A GastroPan Versenyek 3 versenykategóriából állnak (PÉK-PÉKSÜTEMÉNY, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI), itt választja ki a zsűri azokat a munkákat, amelyek elnyerik a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat.

Hogyan foglalhat standot a GastroPan 2020 kiállításra?

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák beszállítója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2020-as nemzetközi GastroPan kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: +40266-219.392, +40733-313.043, info@gastropan.ro

További hírek

Hír beküldése
Ideiglenesen Nagyváradon rendezi majd a hazai meccseit az aradi csapat.
Hír beküldése
Fellélegezhetnek a körgyűrűn áthaladók.
Hír beküldése
Ötvenhat év kellett ehhez.
<em>Hír szerkesztése</em> Szülőföldön magyarul: péntektől utalják a támogatást
A támogatási kérelmek pozitív elbírálásáról szóló levélben minden kedvezményezett esetében szerepelni fog az a dátum, amelytől kezdődően felvehetik a múlt, 2022–2023-as tanévre szóló, 100 ezer forintnak megfelelő 1260 lejes oktatási-nevelési vagy hallgatói támogatást.
<em>Hír szerkesztése</em> Az MCC szervezésében mutatják be Botházi Mária legújabb könyvét
Októberben tartják meg.
<em>Hír szerkesztése</em> RMDSZ: legyen olcsóbb a vezetékes víz!
A szenátus megszavazta a törvényjavaslatot.
<em>Hír szerkesztése</em> Fordulj egyet, ne nevess! – Folkudvar az Aradi Magyar Napokon
Az Alma Mater Alapítvány és az Aradi Táncház Egyesület szerevezésében.
<em>Hír szerkesztése</em> Eötvös 175: Aradon is megemlékeztek a geofizikusról [AUDIO]
A tudós a Világoson végzett kísérletekkel alapozta meg hírnevét.
<em>Hír szerkesztése</em> A bankok, nagyvállalatok és kisvállalkozók adóterheinek növelésével mérsékelnék a költségvetési hiányt
Közvitára bocsátották a javaslatot.
<em>Hír szerkesztése</em> Dankó Pista-díjat kapott Antal Péter [AUDIO]
Pécska polgármesterét a Magyarnóta Mecénása kategóriában tüntették ki.