20 és 40 százalékos árkedvezmény a LaMajole-nál (x)

2021. január 13.
Az új esztendőt újra nagy árkedvezményekkel indította a kolozsvári központú LaMajole használt-ruha üzletlánc. A promóció értelmében a teljes készletre 20%-os, míg az 500 lej fölötti vásárlások esetében 40%-os árkedvezményben részesülnek a vásárlók.
<em>Hír szerkesztése</em> 20 és 40 százalékos árkedvezmény a LaMajole-nál (x)

A LaMajole.ro nagy brandek prémium minőségű használt női, férfi és gyerekruháit forgalmazza, de nagy választékot biztosít márkás cipőkből, bakancsokból, csizmákból és kiegészítőkből is.

A LaMajole által forgalmazott használt ruhák világmárkák kiváló kollekcióiból vannak. A nagy választékban gyakran megtalálhatók pamut, gyapjú, kasmír, lenvászon anyagokból készült női, férfi és gyerekholmik. A ruhadarabok remek szabással készülnek és gondos eldolgozással, amire csak az igazán nagy és jólismert brandek fektetnek hangsúlyt.

Miért előnyös használt ruhákat vásárolni, amikor nagyon olcsón újakhoz és modern stílusban készült ruhadarabokhoz lehet hozzájutni?

A használtruha vásárlás több szempontból is igen előnyös, kezdjük mindjárt az árral. Egy használt női ruha, nadrág vagy zakó jelentősen olcsóbb, mint ugyanaz újként egy nagy brand kirakatában. Ellenben vitathatatlanul ugyanolyan jó minőségű még használtan is, a szabásról nem beszélve. Továbbá, egy minőségi ruhadarabot jóval hosszabb ideig lehet és jólesik hordani, mint egy szintetikus anyagokból készültet. Ily módon tehát ritkábban is vásárolunk, nem minden szezonban kell újabb és újabb holmikat beszerezni, mert az előző már szétment, elszakadt, kifakult.

Védjük a környezetet! A fast fashion ruhadarabok nagyon nagy százaléka szintetikus anyagokból készül, nagyon alacsony áron beszerezhető, viszont pont olcsóságának köszönhetően egy szezonnál tovább ritkán hordható. Nagyon hamar kopik és elhasználódik az anyag. További hátránya egy szintetikus, kevert anyagú ruhadarabnak, hogy nem újrahasznosítható. Épp ezért hiába is visszük vissza a nagy boltok által meghirdetett akciókra, mert az így begyűjtött ruhadarabok kevesebb, mint egy százalékát tudják reciklálni.

További hírek

Hír beküldése
fák dőltek ki, háztetők rongálódtak meg.
Hír beküldése
Fák dőltek az útra.
<em>Hír szerkesztése</em> Tizennégy meccse nyeretlen az UTA
Ezúttal a Chindiától kaptak ki az aradiak.
<em>Hír szerkesztése</em> Menet közben mérik a kamionok súlyát Nagylaknál
Az ellenőrzések időtartamának csökkenését remélik az új rendszertől.
<em>Hír szerkesztése</em> Átadták a 2022-es Kölcsey-díjat [AUDIO]
Bege Magdolnát tüntette ki a Kölcsey Egyesület.
<em>Hír szerkesztése</em> Megkezdődött az energiakártyák kézbesítése
Kétszer 700 lej értékű utalványt kapnak a rászorulók a számlák kifizetésére.
<em>Hír szerkesztése</em> Online igényelhető az erkölcsi bizonyítvány
Egyelőre kísérleti program.
<em>Hír szerkesztése</em> Szándékos gyújtogatás Borosjenőben
Kiégett egy személygépkocsi.
<em>Hír szerkesztése</em> Ismét lesz magyar buli az Expón [FRISSÍTVE]
Homonyik Sándor a sztárvendég.
<em>Hír szerkesztése</em> Tóth Csaba: milyen erőt mutathat fel a magyarság a jövő évi választásokon? [AUDIO]
Arad megye prefektusának latolgatása a népszámlálási eredmények ismeretében.