20 és 40 százalékos árkedvezmény a LaMajole-nál (x)

2021. január 13.
Az új esztendőt újra nagy árkedvezményekkel indította a kolozsvári központú LaMajole használt-ruha üzletlánc. A promóció értelmében a teljes készletre 20%-os, míg az 500 lej fölötti vásárlások esetében 40%-os árkedvezményben részesülnek a vásárlók.
<em>Hír szerkesztése</em> 20 és 40 százalékos árkedvezmény a LaMajole-nál (x)

A LaMajole.ro nagy brandek prémium minőségű használt női, férfi és gyerekruháit forgalmazza, de nagy választékot biztosít márkás cipőkből, bakancsokból, csizmákból és kiegészítőkből is.

A LaMajole által forgalmazott használt ruhák világmárkák kiváló kollekcióiból vannak. A nagy választékban gyakran megtalálhatók pamut, gyapjú, kasmír, lenvászon anyagokból készült női, férfi és gyerekholmik. A ruhadarabok remek szabással készülnek és gondos eldolgozással, amire csak az igazán nagy és jólismert brandek fektetnek hangsúlyt.

Miért előnyös használt ruhákat vásárolni, amikor nagyon olcsón újakhoz és modern stílusban készült ruhadarabokhoz lehet hozzájutni?

A használtruha vásárlás több szempontból is igen előnyös, kezdjük mindjárt az árral. Egy használt női ruha, nadrág vagy zakó jelentősen olcsóbb, mint ugyanaz újként egy nagy brand kirakatában. Ellenben vitathatatlanul ugyanolyan jó minőségű még használtan is, a szabásról nem beszélve. Továbbá, egy minőségi ruhadarabot jóval hosszabb ideig lehet és jólesik hordani, mint egy szintetikus anyagokból készültet. Ily módon tehát ritkábban is vásárolunk, nem minden szezonban kell újabb és újabb holmikat beszerezni, mert az előző már szétment, elszakadt, kifakult.

Védjük a környezetet! A fast fashion ruhadarabok nagyon nagy százaléka szintetikus anyagokból készül, nagyon alacsony áron beszerezhető, viszont pont olcsóságának köszönhetően egy szezonnál tovább ritkán hordható. Nagyon hamar kopik és elhasználódik az anyag. További hátránya egy szintetikus, kevert anyagú ruhadarabnak, hogy nem újrahasznosítható. Épp ezért hiába is visszük vissza a nagy boltok által meghirdetett akciókra, mert az így begyűjtött ruhadarabok kevesebb, mint egy százalékát tudják reciklálni.

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> „Megtanulni élni” [AUDIO]
Andrási Rafael szavalata a ballagáson.
<em>Hír szerkesztése</em> Így búcsúztak el a végzősök az iskolától [AUDIO]
Ballagási ünnepség a Csiky Gergely Főgimnázium 100. tanévének végén.
<em>Hír szerkesztése</em> Kisiratoson is fellép a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes
A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.
<em>Hír szerkesztése</em> A mácsai Damjanich–Lahner-emlékmű megtisztítása [AUDIO]
Nagy István a magyar történelmi emlékjelek iránt érzett felelősségtudatból végezte el a munkát.
<em>Hír szerkesztése</em> Kétnapos templombúcsú Pécskán
A római katolikus plébánia és a Kolping Család szervezésében.
<em>Hír szerkesztése</em> Gyereknapi programok Kisiratoson
Minden korosztályt várnak.
<em>Hír szerkesztése</em> Gránit táblák őrzik a néhai pécskai pedagógusok emlékét [AUDIO]
A temetőkápolna falán helyezték el az emlékjelet.
<em>Hír szerkesztése</em> Viharokra és jégesőre figyelmeztet a meteorológia
A csapadékmennyiség elérheti a 40-70 litert négyzetméterenként.
<em>Hír szerkesztése</em> Megteltek a kutak, kiöntöttek a hegyvidéki patakok
Villámárvizek voltak Arad megye keleti részén.
Hír beküldése
Novák Katalin szombaton részt vett a csíksomlyói búcsún, azt követően jelent meg Facebook-oldalán egy videó, melyben a székely himnusz egy részlete hangzik el. A Facebook-poszt címeként a „Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk!” sort emelte ki a magyar köztársasági elnök.