Csiky-s riporter a Temesvári Rádió ifjúsági műsorában [AUDIÓ]

Egy első helyet és egy különdíjat szereztek az aradi Csiky Gergely Főgimnázium diákjai a hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában tartott 19. Író-Deák Országos Vers- és Novellaíró Pályázaton. A vetélkedőn első alkalommal vettek részt az aradi iskola diákjai, és mindjárt ketten is meghívást kaptak a minap megrendezett döntőre.

Rendhagyó összeállítás hangzott el erről versenyről a Temesvári Rádió szerdai ifjúsági műsorában, ugyanis elsőként Naschauer Kinga számolt be az élményeiről Pataky Lehel Zsoltnak, azután a nyolcadik osztályos diák átállt a mikrofon másik oldalára, és már ő faggatta a nyertes iskolatársát és a felkészítő tanárukat. Kingában a műsor legújabb ifjú riporterét ismerhették meg a hallgató, ő ugyanis a jövőben az aradi Csiky Gergely Főgimnáziumból küld majd riportokat, interjúkat az ifjúsági adás számára. Hallgassák meg az összeállítást, benn Naschauer Kingával előbb interjúalanyként, aztán interjúkészítőként:

A rovatból ajánljuk:

Fennállásának 110. évfordulójára megújul a Bohus-palota [AUDIO]
Jeles személyiségek laktak az épületben, emeleti helyiségeit pénzintézetek bérelték, a műteremlakásokban neves képzőművészek alkottak, és ott működött az első, erre a célra kialakított mozi.
Járni jár, de még jut is – Péró Tamás megyei tanácsos az idei költségvetéséről [AUDIO]
A kulturális és a templomfelújítási keret 10 százalékát a magyarság használhatja fel.
Leomlott a solymosi várrom egyik fala
Kampánytéma lett a műemléképület elhanyagoltsága.
Idén megteszik az első lépést a pécskai termálstrand megvalósításához [AUDIO]
Ötmillió euró vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.