Folytatódik a CED kiállítási sorozata, ezúttal a GastroPanon

2021. szeptember 20.
Egy év kimaradást követően ismét megszervezik Aradon a GastroPan szakkiállítást, amelyen ezúttal tíz magyar élelmiszeripari vállalkozás mutatkozhat be a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. közreműködésével – olvasható a szervezet közleményében.
<em>Hír szerkesztése</em> Folytatódik a CED kiállítási sorozata, ezúttal a GastroPanon
Legutóbb az Agromalim kiállításon volt jelen a CED Aradon közösségi standdal | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

Tizenkettedik alkalommal kerül megvalósításra – egy év kimaradást követően – Délkelet-Európa legjelentősebb sütőipari, cukrászati, gasztronómiai szakkiállítása, a GastroPan. Az esemény a helyi mellett nemzetközi gyártók, disztribútorok, illetve az iparág regionális szereplői, véleményformálói részvételével zajlik.

Ennek jegyében a CED mintegy 120 nm-es közösségi nemzeti standdal vesz részt az eseményen, amelyen összesen tíz exportorientált, magas hozzáadott értékű sütőipari, cukrászati és gasztronómiai termékekkel rendelkező magyar partnerének biztosít bemutatkozási-, illetve cégképviseleti lehetőséget. A magyar cégek termékportfóliójában megtalálhatóak többek között fűszerek, édesipari termékek, magvak, aszalványok, kukorica alapú termékek, valamint innovatív kapszulás levesek.

A CED aradi képviselete emellett a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumot és B2B találkozót szervez, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok megalapozására.

„A Gastropan a régió egyik legjelentősebb fóruma és szakmai találkozója a sütőipar, a cukrászat, és a gasztronómia meghatározó szereplői számára, így a CED is hangsúlyos és fókuszált magyar részvétellel készül a rendezvényre. A vásár ugyanis kiváló lehetőség a partnereink számára akár viszonteladói, akár beszállítói együttműködések kialakítására, piaci jelenlétük megszilárdítására. Emellett célzott B2B tárgyalások szervezésével is elősegítjük a cégek helyszíni értékesítésének, sikeres megállapodások megkötésének létrejöttét” – mondta Csík László, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

További hírek

Hír beküldése
Öt intenzív ellátást igénylő pácienst vesz át a szegedi kórház.
Hír beküldése
Postán, telefonon és e-mailben tartják a kapcsolatot.
<em>Hír szerkesztése</em> Piros-fehér tömegközlekedési eszközöket rendeltek
Olyan modernek leszünk, hogy csak na!
<em>Hír szerkesztése</em> Több tucat migránst kaptak el az utóbbi 24 órában
Erősödik a nyomás a határon.
A koronavírus-járvány közbeszólt.
<em>Hír szerkesztése</em> Két hétig online oktatásra térnek át a Csiky-ben [AUDIO]
Az elemi és a végzős osztályok kivételt jelentenek.
Honosítási ügyintézés.
<em>Hír szerkesztése</em> Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze kora reggel [FRISSÍTVE]
Öt személyt szállítottak kórházba.
<em>Hír szerkesztése</em> Ajtóstól rontott a házba [FRISSÍTVE]
Egy rendszámtábla nélküli, balesetezett személygépkocsival ébredtek a házuk udvarán.
Hír beküldése
Klaus Iohannis azt követően döntött a miniszterelnök-jelölt kinevezéséről, hogy hétfőn az elnöki hivatalban külön-külön konzultált a parlamenti pártok küldöttségeivel. Az alkotmány által megkövetelt kormányalakítási egyeztetések anélkül kezdődtek meg, hogy a pártok előzetesen bármilyen koalíciós megállapodásra jutottak volna.