Mire gondol a férfi? Tesztoszteron az Aradi Kamaraszínházban [FRISSÍTVE]

2021. november 22.
FRISSÍTVE: November 25-én és 26-án, csütörtökön és pénteken 18 órakor a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Tesztoszteron című vendégjátékát láthatja a közönség az Aradi Kamaraszínház műsorán.
<em>Hír szerkesztése</em> Mire gondol a férfi? Tesztoszteron az Aradi Kamaraszínházban [FRISSÍTVE]

A temesvári társulat egy fuccsba ment esküvői fogadásra várja a nézőket az aradi bábszínház termében.

Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című darabja a férfi lélek legrejtettebb titkaiba nyújt betekintést az örömapa, a pórul járt vőlegény és annak bátyja, egy egyetemi professzor, egy zenész, egy újságíró különös, egymást átszövő történetein keresztül. A színészek közös munkájának eredményeként és az utóbbi évtizedek legismertebb magyar slágereinek felelevenítésével olyan előadást láthat a közönség, amely színész és néző számára egyaránt felejthetetlen élmény.

Ez a történet valahol ott kezdődik, ahol a legtöbb véget ér. Akarod-e, holtodiglan, holtomiglan és a többi… Fehér ruha, templom, násznép és az ifjú pár. De mi van, ha a menyasszony a nagy, mindent eldöntő kérdésre nemmel válaszol?

Andrzej Saramonowicz kortárs lengyel drámaíró kiváló ismerője a kor társadalmának. Írásaiban behatóan foglalkozik a kor társadalmi elvárásaival, elhajlásaival, világlátásával. Tesztoszteron című szövegéből 2007-ben filmet is forgattak, így egyike lett a szerző legismertebb alkotásainak. Műveit nem csak Lengyelországban, de világszerte nagy előszeretettel játsszák.

FRISSÍTÉS: Az Aradi Kamaraszínház közleménye szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is bemutatják a Tesztoszteront. A november 26-i, pénteki előadásra már minden jegy elkelt, de a 25-i, csütörtöki előadásra még kapható néhány. Mindkét előadás 18 órakor kezdődik az aradi bábszínház termében.

Az előadásra jegyek 15 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitva tartása: kedden, szerdán, pénteken 10–16, csütörtökön 10–14 és 17–19 óra között, szombaton és vasárnap 10–12 és 17–19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744/475–147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

  • Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron
  • Fordította: Pászt Patrícia
  • Szereposztás: Kiss Attila, Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Kocsárdi Levente, Aszalos Géza, Molnos András Csaba, Lajter Márkó Ernesztó, Papp Zoltán
  • Művészeti koordinátor: Kedves Emőke
  • Konzultáns: Katarzyna Raduszynska
  • Látványterv: Pawel Walicki, Albert Alpár

További hírek

Hír beküldése
A vandálok széttörték a világítótesteket, kitépték a kábeleket a falból.
<em>Hír szerkesztése</em> Pontot rabolt Szentgyörgyről az UTA
Ezúttal sem jött össze az idegenbeli győzelem az aradiaknak.
<em>Hír szerkesztése</em> Kamionokba rejtőzött és Kisperegen kószáló migránsokat fogtak el
Több tucatnyi illegális bevándorlót tartóztattak fel.
Hír beküldése
A református templom helyett a minoritáknál lesz a hangverseny.
<em>Hír szerkesztése</em> Utca felújítások Pécskán: év végéig csatlakozzanak a közművekhez!
A munkálatok befejezése után öt évig tilos lesz felbontani az aszfaltot.
<em>Hír szerkesztése</em> Spórol a villannyal a város, a díszkivilágítást is leállíthatják
Két órával csökkentették a közvilágítás időtartamát.
<em>Hír szerkesztése</em> Második világháborús lövedékeket találtak
Öt nap alatt háromszor riasztották az aradi tűzszerészeket.
<em>Hír szerkesztése</em> A 3+2 is fellép az idei Simonyi Napokon
Augusztus 12–14. között rendezik meg a programsorozatot.
<em>Hír szerkesztése</em> Ismét vádat emeltek Ion Iliescu ellen az 1989-es forradalom ügyében
A vádlottaknak azt róják fel, hogy 1989. decemberében félrevezették a közvéleményt, pánikot keltettek, és elterjesztették azt az álhírt, hogy terroristák támadták meg az országot, így érték el, hogy hatalomra kerüljenek. A diverzió nyomán 857 személy vesztette életét, 2382-en megsebesültek, 585 embert megfosztottak szabadságától.
<em>Hír szerkesztése</em> Tarlótűz terjedt át az autópálya hangelnyelő paneljeire
A forgalmat is veszélyeztették a füst és a lángok.