Mire gondol a férfi? Tesztoszteron az Aradi Kamaraszínházban [FRISSÍTVE]

2021. november 22.
FRISSÍTVE: November 25-én és 26-án, csütörtökön és pénteken 18 órakor a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Tesztoszteron című vendégjátékát láthatja a közönség az Aradi Kamaraszínház műsorán.
<em>Hír szerkesztése</em> Mire gondol a férfi? Tesztoszteron az Aradi Kamaraszínházban [FRISSÍTVE]

A temesvári társulat egy fuccsba ment esküvői fogadásra várja a nézőket az aradi bábszínház termében.

Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című darabja a férfi lélek legrejtettebb titkaiba nyújt betekintést az örömapa, a pórul járt vőlegény és annak bátyja, egy egyetemi professzor, egy zenész, egy újságíró különös, egymást átszövő történetein keresztül. A színészek közös munkájának eredményeként és az utóbbi évtizedek legismertebb magyar slágereinek felelevenítésével olyan előadást láthat a közönség, amely színész és néző számára egyaránt felejthetetlen élmény.

Ez a történet valahol ott kezdődik, ahol a legtöbb véget ér. Akarod-e, holtodiglan, holtomiglan és a többi… Fehér ruha, templom, násznép és az ifjú pár. De mi van, ha a menyasszony a nagy, mindent eldöntő kérdésre nemmel válaszol?

Andrzej Saramonowicz kortárs lengyel drámaíró kiváló ismerője a kor társadalmának. Írásaiban behatóan foglalkozik a kor társadalmi elvárásaival, elhajlásaival, világlátásával. Tesztoszteron című szövegéből 2007-ben filmet is forgattak, így egyike lett a szerző legismertebb alkotásainak. Műveit nem csak Lengyelországban, de világszerte nagy előszeretettel játsszák.

FRISSÍTÉS: Az Aradi Kamaraszínház közleménye szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is bemutatják a Tesztoszteront. A november 26-i, pénteki előadásra már minden jegy elkelt, de a 25-i, csütörtöki előadásra még kapható néhány. Mindkét előadás 18 órakor kezdődik az aradi bábszínház termében.

Az előadásra jegyek 15 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitva tartása: kedden, szerdán, pénteken 10–16, csütörtökön 10–14 és 17–19 óra között, szombaton és vasárnap 10–12 és 17–19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744/475–147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

  • Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron
  • Fordította: Pászt Patrícia
  • Szereposztás: Kiss Attila, Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Kocsárdi Levente, Aszalos Géza, Molnos András Csaba, Lajter Márkó Ernesztó, Papp Zoltán
  • Művészeti koordinátor: Kedves Emőke
  • Konzultáns: Katarzyna Raduszynska
  • Látványterv: Pawel Walicki, Albert Alpár

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Újabb bukta hazai pályán
Az UTA négy meccs óta képtelen gólt szerezni.
Hír beküldése
Nem mindennapi látvány.
Hír beküldése
Pitești-re viszik Karnyónét.
<em>Hír szerkesztése</em> Belehalt sérüléseibe az elgázolt biciklis
Egy 64 éves kisjenői asszony az áldozat.
<em>Hír szerkesztése</em> FRISSÍTVE – Kiégett egy autó a világosi úton [VIDEO]
A sofőr és utasa idejében kimenekült a járműből.
<em>Hír szerkesztése</em> Idén is közös adventi gyertyagyújtást tartanak Pécskán
Mind a négy vasárnapon más és más személy gyújtja meg a gyertyákat.
<em>Hír szerkesztése</em> December 4-től január 10-ig tart a karácsonyi vásár
Három helyszínen zajlik majd a központban a rendezvény.
<em>Hír szerkesztése</em> Megnőtt a várakozási idő az autópálya-határátkelőhelyen
Új rendszert állítanak üzembe a magyar hatóságok, és sokan külföldön töltenék a hosszú hétvégét.
<em>Hír szerkesztése</em> Adventi koszorúkészítést tartottak a ségai plébánián
Vasárnap kezdetét veszi az egyházi év egyik legszebb időszaka.
<em>Hír szerkesztése</em> Enyhítés: tarthatók fesztiválok, korlátozott számban meccsre is járhatunk [FRISSÍTVE]
Előre kell hozni az esti bajnoki mérkőzések kezdését, mert csak 5 és 21 óra között tarthatók sportrendezvények. A stadionokban vagy a szabadtéri kulturális rendezvényeken csak a befogadóképesség 30 százalékát foglalhatják el. Közönség részvételével tarthatók meg a december elsejei katonai parádék.