Lövöldözés Újaradon

Lőfegyver is előkerült abban a tömegverekedésben, ami egy Arad és egy Temes megyei banda között tört ki péntek délben Újarad egyik utcájában.

A rendőröket azért riasztották a környéken lakók, mert lövéseket halottak. Mint kiderült, egy háromtagú, 20, 30 és 39 éves férfiakból álló csoport összeszólalkozott egy négytagú bandával (22 és 52 év közöttiek) s a konfliktus hevében a 22 éves fiatalember több lövést is leadott: az egyik golyó belefúródott egyik gépkocsijának ajtajába.

A rendőrök mind a hét férfit őrizetbe vették, majd a házkutatást tartottak a helyszínen, aminek során több tölténytárat is találtak.

A férfiakna csendháborítás és közrend megzavarása mellett illegális fegyvertartásért is felelniük kell – tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság közleménye.

FRISSÍTÉS: A lövöldoző fiatalembert 24 órára őrizetbe vették és emberölési kísérlett gyanújával kérték a törvényszéktől előzetes letartóztatását.

A rovatból ajánljuk:

Elfogták a világosi bankautomata-rablás harmadik gyanúsítottját
A 49 éves aradi férfit azzal gyanúsítják, hogy július 5-én két társával felrobbantottak egy ATM-et, amelyből elvittek 200 ezer lejt.
Már négy áldozatot szedett Arad megyében a kánikula
Öt nap alatt 58 személyt kellett sürgősen ellátni túlhevülés miatt.
Már kubai migránsokat is találtak a nagylaki autópálya-határátkelőhelyen
Egy török kamionsofőr Belgiumba szállított árut, de a raktérben tizenhét potyautas volt.
Felborult egy autó a sztrádán, a benne ülők megúszták karcolásokkal
A két 29 éves férfi visszautasította a kórházi ellátást.