Adventi hangverseny a Kultúrpalotában

Az aradi Kölcsey Egyesület szervezésében december 9-én, pénteken 18 órától tartják meg a hagyományos Adventi hangversenyt az aradi Kultúrpalotában.

Közreműködik az aradi egyesített Baptista kórus (karigazgató dr. Sallai Jakab és Szűcs János), Duffner Melinda mezzoszoprán, a kolozsvári Állami Filharmónia magánénekese, dr. Miklós Noémi egyetemi adjunktus, kolozsvári orgonaművész és a Dan Crișan karnagy vezette kamarazenekar.

Az előadás szünetében kapható lesz a 3Havi Szemle Fábián Gábor-emlékszáma, mely a református templom építésének 175. és Fábián Gábor halálának 145. évfordulójára jelent meg, ugyanakkor a Feszty Árpád – Triptichon c. kiadványt is megvásárolhatják az érdeklődők.

Ingyenes belépők igényelhetők az RMDSZ-nél, Nagy Gabriellánál a Nyugati Jelennél, Berecz Gábornál egyesületi elnöknél (telefonszám: 0723/897–746), Erdélyi Istvánnál (0721/706–994), Fekete Károly egyesületi alelnöknél (0722/350–238).

A rovatból ajánljuk:

Belső tízezer
Az Aradi Kamaraszínház szervezésében november 20-án, hétfőn 18 órakor első regényét mutatja be Karácsonyi Zsolt író, költő, műfordító Aradon.
Dante Pokla a kamaraszínház műsorán
Gyabronka József monodrámája.
Változatos november az Aradi Kamaraszínházban
Temesvári és budapesti vendégelőadások.