Lakossági felhasználásra kínálják az UTA-stadion gyepkeverékét

Megkezdték a pályafelújítást | Fotó: Călin Bibarț Facebook-oldala

Megkezdték a pályafelújítást | Fotó: Călin Bibarț Facebook-oldala

Megkezdték a gyepszőnyeg cseréjét az aradi Neuman Ferenc Arénában, a felmart fű és föld keverékét pedig lakossági felhasználásra ajánlják fel.

Mivel a kicserélésre szánt gyep még vegetációs szakaszban van, alkalmas zöldövezetek létesítésére, illetve talajjavításra, ezért azt a lakótársulási szövetségek vagy magánházak tulajdonosai használhatják fel – írta közösségi oldalán Călin Bibarț aradi polgármester.

Az elöljáró szerint a föld-fű keveréket közvetlenül a stadionból szállíthatják el az érdeklődők, ezen a héten, péntekig, naponta 9 és 15 óra között. Keressék az önkormányzat létesítménykezelő vállalatának (Recons) képviselőjét a stadion mögötti parkoló felőli bejáratnál, vagy érdeklődjenek a 0745/500–889-es telefonszámon.

 

Az újjáépített stadiont 2020 nyarán adták használatba, de az új pálya minőségével a kezdettől gond volt, ezért döntött úgy a polgármesteri hivatal – mint fenntartó –, hogy kicseréli a gyepszőnyeget. Az első osztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt aradi csapat, az UTA ezért a tavaszi szezon kezdetéig a nagyváradi Bodola Gyula Stadionban rendezi majd hazai bajnoki és kupameccseit.

A rovatból ajánljuk:

Volt szökőkút, nincs szökőkút
Örömre készültek a románok, üröm lett belőle.
Vissza a feladóhoz
Magyartalan szöveggel hívják ünnepelni és kampányrendezvényre a magyarokat.
Több mázsányi szemét maradt a határátkelők környékén az ünnepi forgalom után
A távozó román vendégmunkások „otthon érezték” magukat.
Szentestéig közlekedik a Mikulás-villamos
Délelőttönként csoportok szállhatnak fel, de utána bárki közlekedhet vele.