Veres Attila Csaba: az aradi magyar közösséghez tartozok, és tartozok is ennek a közösségnek [AUDIO]

Veres Attila Csaba a márciusi jelölőgyűlésen | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

Veres Attila Csaba a márciusi jelölőgyűlésen | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

Az RMDSZ-nek nem titkolt célja a június 9-i helyhatósági választásokon, hogy négy év szünet után visszaszerezze a 2020-ban elveszített egyik alpolgármesteri tisztséget, amelyet azt megelőzően 24 éven át töltött be a magyar érdekvédelmi szervezet jelöltje.

Köztudott, hogy az alpolgármestert nem közvetlenül a szavazók választják meg, hanem a képviselőtestület tagjai közül kerül ki, éppen ezért nagyon fontos, hogy hány mandátumot sikerül majd megszerezni a városi közgyűlésben, és kivel tud majd többséget kialakítani az RMDSZ.

A minél több mandátumhoz jó választási eredményre, ahhoz pedig sikeres mozgósításra van szükség, amit megfelelő jelöltekkel és programmal kíván elérni a szervezet. A legmegfelelőbb jelöltnek a polgármesteri tisztségre, egyben a helyi tanácsosjelöltek listájának az élére egy olyant személyt talált az RMDSZ, aki eddig nem politizált, úgymond kívülről érkezik, de új látásmóddal, új lendülettel célra vezetheti nemcsak az RMDSZ-t, hanem az egész aradi magyar közösséget.

A 49 éves Veres Attila Csaba cégvezető az üzleti szférából érkezett, és a magyarság iránti elkötelezettségből vállalta az RMDSZ felkérését, hogy legyen a polgármesterjelöltje az idei választásokon. Veres Attila Csabát a céljairól, terveiről Pataky Lehel Zsolt kérdezte. Hallgassa meg:

COMANDAT DE UDMR ORG. JUD. ARAD, REALIZAT DE SC LBC TORRENT STUDIO SRL
COD AEP: 23240001

A rovatból ajánljuk:

Keresztes János: van magyar jövő Borosjenőben! [AUDIO]
Az RMDSZ helyi tanácsosjelölt-listájának vezetője többek között egy közösségi helyiséget és egy magyar emlékszobát szeretne kialakítani a várban, emellett a római katolikus templom fűtésrendszeréért fog dolgozni. (x)
Világrendváltás rend nélkül – Somkuti Bálint és Szenkovics Dezső előadása
A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Aradi Képzési Központja izgalmas és aktuális geopolitikai beszélgetésre várja az érdeklődőket.
Németh József: jó gazdára van szükség Fazekasvarsándon [AUDIO]
Az RMDSZ polgármesterjelöltje szerint a község jelenlegi vezetősége elkényelmesedett. (x)
Antal Árpád: minél több a magyar szavazat, annál gyengébb az AUR (x)
Az RMDSZ Országos Önkormányzati Tanácsának elnöke szerint sárkány ellen sárkányfűvel, magyarellenesek ellen magyar szavazattal lehet felvenni a harcot.
Bíró Zoltán: a következő mandátumban érik be ennek a négy évnek a gyümölcse [AUDIO]
Az RMDSZ kisjenői polgármesterjelöltje szerint tiszteletet érdemeltek ki a magyarok az önkormányzatban. (x)