Megtalálták a csónakbalesetben eltűnt hétéves kislány holttestét

Három és fél hónap elteltével találták meg az április 30-i csónakbalesetben eltűnt hétéves kislány holttestét.

Az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szerda este háromnegyed hétkor szemtanúk értesítették a hatóságokat, hogy Sajtény és Nagylak között a Maros egyik szigetének partjára egy holttestet sodort a víz.

A tájékoztatás szerint az áldozat olyan régóta lehetett a vízben, hogy ránézésre nem lehetett megállapítani a nemét. A törvényszéki orvosszakértő kérésére a helyszínre hívatták a csónakbaleset túlélői közül az eltűnt kislány családtagjait, akik a ruhafoszlányok alapján azonosították a holttestet.

Mint beszámoltunk róla, április 30-án, vasárnap este felborult egy motorcsónak a Temes megyei Perjámosnál. Hat felnőtt és hat kiskorú ült benne. Kiderült, hogy a csónakot vezető 33 éves férfi – aki az Arad megyei Szemlak környékén vette fel az utasokat, hogy átvigye a déli partra – ittas volt, vízijármű-vezetői engedéllyel sem rendelkezett, a bárka pedig nem is volt forgalomba íratva. Az alkalmi révész ellen gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást.

A balesetben egy hároméves gyermek életét vesztette, két férfi és két gyerek pedig eltűnt. Időközben a felnőttek holtestét megtalálták a Temes megyei Egres közelében, május közepén pedig Magyarországon, Makó közelében bukkantak rá egy kisfiú tetemére.

A rovatból ajánljuk:

Elfogták a világosi bankautomata-rablás harmadik gyanúsítottját
A 49 éves aradi férfit azzal gyanúsítják, hogy július 5-én két társával felrobbantottak egy ATM-et, amelyből elvittek 200 ezer lejt.
Már négy áldozatot szedett Arad megyében a kánikula
Öt nap alatt 58 személyt kellett sürgősen ellátni túlhevülés miatt.
Már kubai migránsokat is találtak a nagylaki autópálya-határátkelőhelyen
Egy török kamionsofőr Belgiumba szállított árut, de a raktérben tizenhét potyautas volt.
Felborult egy autó a sztrádán, a benne ülők megúszták karcolásokkal
A két 29 éves férfi visszautasította a kórházi ellátást.