Zsóri Dániel ismét gólt szerzett a Fradi ellen [VIDEO]

Az újonc Budafoki MTE simonyifalvi csatára, Zsóri Dániel szerezte csapata szépítő gólját a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a címvédő FTC ellen.

A kisgyerek kora óta Békéscsabán, majd Debrecenben pallérozódó Zsóri a zöld-fehérek „mumusának” számít, hiszen élete első felnőtt NB I-es meccsén, tavaly februárban, akkor még a DVSC csapatába csereként beállva, győztes gólt szerzett a Fradi elleni meccs utolsó percében. Mint utóbb kiderült, az akrobatikus mozdulattal szerzett találattal az akkor még csak 19 éves játékos kiérdemelte a nemzetközi szövetség (FIFA) Puskás-díját.

Az egy évvel ezelőtt szülőfalujában díszpolgárrá avatott Zsóri Dániel azóta a MOL Fehérvár FC-szerződött, de a több játéklehetőség reményében klubja erre a szezonra kölcsönadta Budafokra. Az Arad megyei származású játékos a nyári alapozáson csapata egyik legjobbja volt, a bajnokságban is jól játszott, de egy négymeccses eltiltás kizökkentette a ritmusból – a Fradi ellen azonban ismét elkapta a fonalat, bár ez a gól most csak a szépítésre futotta.

Labdarúgó NB I, 16. forduló: Ferencvárosi TC–Budafoki MTE 2–1, gólszerzők: Lovrencsics G. (57.), Haratin (62., 11-esből), illetve Zsóri (75.).

A 12 csapatos bajnokságot az FTC vezeti veretlenül, 14 meccsen szerzett 38 pontjával a 29 pontos MOL Fehérvár FC (15 meccs) és a 25 pontos MTK előtt; a Budafok 15 pontjával a kilencedik helyen telel ki, de két elmaradt meccse van.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.