Zsóri Dániel: egy sima, egy fordított [FRISSÍTVE]

Gyönyörű góllal egyenlített az Újpest ellen a Psukás-díjas Zsóri Dániel, majd az ellenfele megtaposása miatt kiállították a Budafok simonyifalvi csatárát a magyar első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

A MOL Fehérvár FC által az NB I-ben újonc Budafoknak kölcsönadott játékos csapatának főszereplője és negatív hőse is volt egyben.

A 19 éves játékos – akit a FIFA Puskás-díja elnyerése után szülőfalujában, Simonyifalvá díszpolgárrá avattak – akárcsak a Kisvárda elleni 2–1-es győzelem alkalmával, az Újpest ellen is csereként állt be. Zsóri gyönyörű szabadrúgással egyenlített, és beállította az 1–1-es végeredményt.

A hajrában azonban a fiatal csatárt elragadta a hév, egy keményebb belépő után megtaposta ellenfelét, amiért kiállította a játékvezető (ellenfele is piros lapot kapott, amiért fellökte őt).

A Budafok az ugyancsak 4 pontos Újpesttel osztozik a második helyen, míg a mezőnyt a szintén 4 pontos, de jobb gólaránnyal rendelkező MTK vezeti két forduló után.

FRISSÍTÉS: Zsóri Dánielt kedden négy mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. Az MLSZ honlapján nyilvánosságra hozott határozatok szerint az Újpest FC macedón légiósának, Kire Ristevskinek három meccset kell kihagynia. A két csapat vasárnapi találkozóján a Puskás-díjas Zsóri megtaposta a földön fekvő ellenfelét, mire a hazaiak légiósa hátra ütött, majd testtel ellökte a csatárt.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.