Spitzmüller „Spici” Csabát még az aradi kórházban ápolják

Nincs még szállítható állapotban Spitzmüller Csaba magyar rallypilóta, aki tegnap a pályabejárás során lett rosszul, és a navigátora csak nagy nehezen tudta lehozni a pályáról az autó mellett összeesett versenyzőt.
Az aradi kórházban azonnal kivizsgálták, vért vettek, koponya ct-t készítettek, és az Aradi Hírek információi szerint találtak is valamit, ami vérrögöt sejtet. Állítólag a fáradtság, a fokozott igénybevétel bosszulta meg magát, a versenyzőt állandó megfigyelés alatt tartják és infúziót kap, a szükséges gyógyszerek rendelkezésre állnak.
Az már biztos, hogy Spitzmüller nem indul a holnapi rallyn, sőt, a bajnoki cím is elúszni látszik, hisz már csak két futam maradt hátra és várhatóan a dobogóról is lecsúszik.
Adamovits Márk csapatvezető a Szabolcs online-nak elmondta, „kommunikálni tud, de amint kinyitja a szemét, rögtön szédülni kezd. Csak bízni tudunk benne, hogy órákon belül pozitív irányba változik a helyzet, de most még nincs szállítható állapotban. Nagyon köszönjük a versenyzőtársak aggódó és jobbulást kívánó telefonjait, sokat jelent nekünk, hogy ennyien szeretik a versenyzőnket”.

                                                                                                                                  Irházi János

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.