Rég láttunk ilyet: első helyen az UTA! [VIDEÓ]

Háromgólos győzelmet aratott az UTA a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának hétfői záró meccsén a Ploiești-i Petrolul otthonában.

Ott folytatta Bálint László edző csapata, ahol a nyitó fordulóban abbahagyta: a feljutásra aspiráló Pterolul vendégeként aratott fontos győzelmet.

Az első félidő utolsó tíz percére fordulva egy kezezésért ítéltek tizenegyest a vendégek javára, amit Rus értékesített, innen pedig nagyon taktikusan játszva, hősiesen védekezve tartotta az eredményt az UTA.

A hajrában két remekbe szabott ellentámadással pedig kiütötte az ellenfelét. Jó vételnek bizonyult a múlt idény gólkirálya, a Bákóból szerződtetett Buhăcianu, aki második meccsén már a harmadik gólnál tart az UTA mezében. Tekintse meg az összefoglalót:

2. Liga, 2. forduló: Petrolul–UTA 0–3, gólszerzők: Rus (36. p., 11-esből), Buhăcianu (89. p.), Lorenzi (90+4. p.).

További eredmények: FK Csíkszereda–Metaloglobus București 3–0, Farul–Călăraşi 1–0, Ripensia–Buzău 1–2, Mioveni–Resicabánya 1–1, Pandurii–ASU Politehnica 0–3, Daco-Getica–Turnu Măgurele 0–3, Rapid–Chiajna 3–1, Sportul–FC Argeş 0–3, Kolozsvári „U”–Viitorul Pandurii 3–0.

Érdemes elmenteni ezt a képet...

A követkető fordulóban az UTA az FK Csíkszeredát fogadja.

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.