Mozgósították magukat – túl vannak a vizes vetélkedőn [AUDIÓ]

mozgositsd magad (4)A II. Aradi Sportvásárral párhuzamosan szervezték meg az Arad, mozgósítsd magad! elnevezésű vetélkedő harmadik kiírásának nyitórendezvényét a városi sportuszodában. Idén hat iskola nevezett be a versenyre, és csütörtök délben a Csiky Gergely Főgimnázium, az Aron Cotruş Általános Iskola és a tanítóképző alkotta trió vizes versenyszámait szervezték meg népes szurkolótábor biztatása közepette. Ezt követi májusban a szárazföldi vetélkedő, ami alapján eldől, hogy melyik két csapat jut tovább. A Csiky Gergely Főgimnázium harmadik lett csütörtökön, de az iskolának ez a főpróbát jelentette a magyarországi Nagy vagy! című vetélkedőre. Szombaton ugyanis a kecskeméti selejtezőn érdekelt az aradi magyar iskolaközpont.
A verseny közben Erdei Emese testnevelő tanárt, a vetélkedő egyik ötletgazdáját kérte mikrofon elé Pataky Lehel Zsolt. Hallgassa meg az interjút!

[ca_audio url="http://aradihirek.ro/wp-content/uploads/media/Arad_mozgositsd_magad.mp3" width="500" height="27" css_class="codeart-google-mp3-player" autoplay="false"]

mozgositsd magad

mozgositsd magad (1)

 

A rovatból ajánljuk: