Megrongálták Kolozsváron az UTA autóbuszát

Kellemetlen meglepetésben volt részük az UTA labdarúgóinak kedd reggel Kolozsváron: ismeretlenek obszcén szavakat mázoltak a csapat autóbuszára.

A vandalizmusról beszámoló aradobiectiv.ro portál szerint futballhuligánok követték el az aljasságot, de feltehetően nem az UTA kedd délutáni ellenfelének, a CFR-nek a szurkolói, hanem a városi rivális, a másodosztályú Universitatea drukkerei a felelősek a rongálásért. Erre enged következtetni a „1919” felirat is, amely a Szamos-parti város másik csapatának az alapítási éve.

Kolozsvári forrásaink is azt állították, hogy az „U” törzsszurkolói között kell keresni a felelősöket. A múlt idényben az UTA Dinamo elleni bukaresti győzelme után a Rapid fanatikusai szintén megrongálták az aradiak csapatbuszát.

A 9. helyen álló UTA az első osztályú bajnokság 25. fordulója keretében 17.30-kor lép pályára Kolozsváron a címvédő és éllovas CFR ellen.

A rovatból ajánljuk:

Megpuhította az acélt az UTA – magabiztos győzelem az alsóházi rangadón
Az aradi csapat a rájátszásban még veretlen galaci együttest fogadta, és gól nélküli első félidő után 3–1 arányban nyert. A zártkapus büntetés végrehajtását felfüggesztették, így ismét beengedték a nézőket a stadionba.
Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.