Medgyesen nyert az UTA [VIDEO]

FRISSÍTVE: Remek első és pragmatikus második félidei játékkal aratott győzelmet az UTA Medgyesen a Gaz Metan ellen, az első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának szombat délben kezdődött meccsén.

Az aradiak már az első percben vezetéshez jutottak Antal révén, aki a védők és a kapus gyűrűjében akrobatikus mozdulattal továbbított az üres kapuba egy előre vágott labdát. A hazaiakat letörte a gyorsan bekapott gól, az UTA előtt három kecsegtető helyzet is adódott szünetig az előny növelésére, de kihagyták a lehetőségeket Bálint László vezetőedző tanítványai.

Térfélcsere után összeszedték magukat a medgyesiek, de az egyenlítésre az aradi védelem kihagyása is kellett, negyedórával a lefújás előtt. Nem sokáig reménykedhettek azonban a Gaz Metan-játékosok, mert öt perc múlva egy UTA-szöglet után Buzbuchi, a rendezők kapusa kiejtette a labdát, a kavarodásban pedig Hora ismét vezetéshez juttatta a piros-fehér mezeseket.

Mivel több gól nem született, az UTA ezzel a győzelemmel némiképp visszavágott a medgyesieknek az őszi aradi 3–1-es vereségért.

  • 1. Liga, 25. forduló: Medgyesi Gaz Metan–UTA 1–2, gólszerzők: Yuri (76. p.), illetve Antal (1. p.), Hora (81. p.).
  • FRISSÍTÉS: további eredmények: Dinamo–Viitorul 0–5, Academica–Astra 1–1, Chindia–U. Craiova 1–0, Hermannstadt–Sepsi OSK 1–2, Botoșani–FCSB 0–2, hétfőn: Poli Iași–FC Voluntari 0–2, Kolozsvári CFR–FC Argeș 5–0.
Táblázat forrása: digisport.ro

Az UTA március 6-án, szombaton 21.30-tól a bajnoki címvédő CFR-t fogadja.

A rovatból ajánljuk: