Két aradi a pólóválogatott keretében

Vancsik Levente két törökkel küzd a labdáért egy ifjúsági válogatott meccsen Vancsik Levente két törökkel küzd a labdáért egy ifjúsági válogatott meccsen

Mától vasárnapi egy törökországi felkészülési tornán vesz részt a román vízilabda-válogatott, amelynek keretébe az AMEFA két pólósát, David Săcui-t és Vancsik Leventét is meghívta Vlad Hagiu szövetségi kapitány. Rajtuk kívül a nagyváradi Digi, a Crişul, a bukaresti Steaua és Dinamo, illetve a Szolnok játékosai szállnak vízbe a hétvégén a házigazdák, Szlovákia és Grúzia csapatai ellen.
A román együttes a július 19. és augusztus 4. közötti barcelonai világbajnokságra készül, amelyen Olaszország, Németország és Kazahsztán lesznek a csoportbeli ellenfelei.
Vancsik Levente idén végezte tanulmányait a Csiky Gergely Főgimnáziumban. Egyetemre a kinoterápia szakra felvételizik, és ezzel párhuzamosan szeretné folytatni sportpályafutását. Eddig junior világ- és Európa-bajnokságon vett részt, ez az első alkalom, hogy a felnőtt válogatottal is kapcsolatba lép.

AH

oliv (nem ellenőrzött) küldte be 2013. 06. 07., p – 10:11 időpontban

Örülünk a sikerednek Levi.És gratulálunk.

Sok ismerősöm szerint egy Paganini is kevés lenne ahhoz, hogy elhegedülje a Levi és Kovács Norbi közötti , m i n ő s é g i külömbséget.

A rovatból ajánljuk:

Megnyerte az alsóházi rájátszást az UTA
A 2020-as élvonalba jutás óta a legjobb helyezés.
Vezeti az alsóházi mezőnyt az UTA, megnyerte a bajnokságot az FCSB
Kétgólos győzelmet arattak Jászvásáron az aradiak.
Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.