Ideiglenesen bezár a váraljai uszoda és a sportcsarnok

A helyi katasztrófavédelmi bizottság koronavírus elleni óvintézkedéseinek figyelembe vételével az aradi önkormányzat úgy döntött, hogy március 22-ig ideiglenesen bezárja a váraljai új sportuszodát és a Voinicilor-sportcsarnok.

Az intézkedés meghosszabbítható, attól függően, hogy alakul a járványhelyzet.

A városháza sajtóközleményében azt írják, hogy a váraljai uszodába váltott bérletek meghosszabbíthatók a kiesés időszakával, a sportterembe történt foglalásokat pedig átütemezik. Ezekről bővebb információ a 0257/281–850-es telefonszámon kérhető.

A fenti két létesítmény a polgármesteri hivatal alárendeltségébe tartozik, a mikelakai Delfinul Uszoda és a Victoria Sportcsarnok felett a megyei ifjúsági és sportigazgatóság rendelkezik. Mészár Sándor igazgató az Aradi Híreknek elmondta, hogy amíg a minisztériumból más utasítást nem kapnak, a versenysport előtt nyitva áll a két létesítmény.

A hétvégén az aradi női kosárlabdacsapat bajnoki mérkőzést játszik (zárt kapuk mögött, nézők nélkül), ezért nem függesztik fel nyitva tartást, az uszodában pedig a Városi Sportklub egyik úszója készül olimpiai kvótaszerzésre.

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.