„Egyelőre az U21-es Eb-szereplés a cél, de álmom, hogy magyar felnőtt válogatott legyek”

A magyar labdarúgó NB I-ben a közvetlen riválisok ellen remeklő Budafoki MTE még mindössze húsz esztendős, mégis talán legismertebb támadója szerint nagyobb önbizalommal pályára lépve az élcsapatok ellen is lehet esélye az újoncnak – ezt nyilatkozta a csakfoci.hu portálnak a simonyifalvi származású Zsóri Dániel.

Edzőjével úgy tud beszélgetni, mintha csapattársa lenne, míg a Puskás-díjat érő ollózós gólja után két évvel azt is elmondta, hogy volt, amikor a nagy bizonyítási vágy görcsösségbe fordult át nála.

A Simonyifalván 2019-ben díszpolgárrá avatott csatár a DVSC után Székesfehérváron bevallása szerint akármit csinált, nem kapott lehetőséget a bizonyításra, ami lelkileg megviselte, a Budafok megkeresésére aztán rögtön igent mondott.

Nagyon megbánta nyári taposását és elfogadja az akkori súlyos eltiltást, ma azonban már nem tenne ehhez hasonlót. A kommenteket már ki tudja zárni, Messivel a pályán is találkozna, jelenleg pedig az U21-es Eb-kerettagságért és csapata bravúros bennmaradásáért küzd.

A Zsóri Dániellel készült teljes interjú ide kattintva olvasható el.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.