Döntetlent játszott az UTA a rangadón

Izgalmas mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az UTA a CS Mioveni ellen a másodosztályú labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján.

A negyedik helyezett látta vendégül a harmadikat az újaradi Motorul-pályán, és mintha a látogatók mozogtak volna otthonosabban a műfüves talajon, mert még tíz perc sem telt el a délelőtti meccsből, s már vezettek az Argeș megyeiek.

Az aradiak feltüzelte a kapott gól, és mindent megtettek az egyenlítésért, ami a szünet előtt pár perccel össze is jött.

Térfélcsere után nagy csatát vívtak a felek, a játék színvonala sokszor felülmúlta egy-egy hazai élvonalbeli mérkőzés nívóját, mindkét oldalon akadtak gólhelyzetek, de több találat már nem született. Florin Iacob kapus a hajrában kétszer is megmentette a hazaiakat a vereségtől, így ő bizonyult az UTA legjobbjának.

  • 2. Liga, 7. forduló: UTA–CS Mioveni 1–1, gólszerzők: Ioniţă (43. p.), illetve Coşereanu (8. p.).
  • További eredmények: Resicabánya–Turnu Măgurele 1–1, Viitorul Pandurii–Chiajna 0–0, Buzău–Daco-Getica 2–0, Metaloglobus–Pandurii 0–1, FK Csíkszereda–Ripensia 2–2, Călăraşi–Kolozsvári „U” 3–2, ASU Politehnica–Farul 0–0, FC Argeş–Rapid 0–2, hétfőn: Petrolul–Sportul 1–1.
  • Az élen: 1. Turnu Măgurele 19, 2. Buzău 16, 3. Mioveni 15, 4. UTA 13 (egy meccsel kevesebbet játszott), 5. Rapid 13 ponttal.

A következő fordulóban az UTA Târgu Jiun játszik a Pandurii ellen.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.