Budafokon folytatja Zsóri Dániel [VIDEO]

A MOL Fehérvár C-től a labdarúgó NB I-be feljutott Budafok együtteséhez került kölcsönbe a Puskás-díjas Zsóri Dániel.

A magyarországi NB II második helyezettjeként élvonalba került Budafok a honlapján jelentette be az egyéves kölcsönszerződést. „Zsóri Dániel érkezésével tovább erősítjük a konkurenciaharcot a támadósorban" – idézte a weboldal Oláh Lóránt sportigazgatót. „Fiatal kora ellenére Dani már bizonyított néhány NB I-es mérkőzésen, bízunk benne, hogy Budafokon tovább fejlődik majd."

A honlap kiemelte: az előző szezonban a kooperációs megállapodás értelmében – Zsóri futballozott az NB II-es Budaörs színeiben, az élvonalban öt, a másodosztályban négy találkozón szerepelt, februárban a Vác ellen szabadrúgásból lőtt győztes gólt.

"Nem lehet kérdés, hogy benn tudunk-e maradni az NB I-ben, ha..." - a Puskás-díjas Zsóri Dániel hatalmas motivációval vág neki budafoki időszakának #hajrabudafok

Közzétette: Budafoki MTE – 2020. július 1., szerda

Zsóri Dániel az Arad megyei Simonyifalva szülötte, de 10 éves kora óta Békéscsabán nevelkedett, az ottani korosztályos csapatokból pedig a debreceni akadémiára, majd a a DVSC felnőtt csapatához vezetett az útja. A 19 esztendős csatár tavaly februári – a Ferencváros elleni győztes – találatával érdemelte ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által adományozott, az év legszebb góljának járó Puskás-díjat, amiért szülőfalujában díszpolgárrá avatták.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.