Bemutatkozott az UTA új edzője

Csütörtök délelőtt megtartotta első edzését az UTA trénereként, majd sajtótájékoiztatón mutatkozott be a közvéleménynek Adrian Falub. Igazából nem ismeretlen a szakember, hiszen legutóbb három éve edzősködött Aradon, de az azóta újjáépített piros-fehér klub vezetőinek és labdarúgóinak mindenképp újdonság lesz vele dolgozni.

Mészár Sándor, az UTA újjáépítője kijelentette, hogy a hétfőn távozott Adrian Mihalcea vezetőedzőt megfelelően helyettesítheti Falub, akinek nagy tapasztalata van a másodosztályú bajnokságban, s mivel már több csapatot is az élvonalba juttatott pályafutása alatt, bíznak abban, hogy az előző két szezon sikertelen próbálkozása után (mindkétszer az osztályozón vérzett el) az UTA ebben az idényben bejut az I. Ligába.

Adrian Falub kijelentette, hogy mindenekelőtt szeretné megismerni a futballistákat, és a képességeikhez alakítani a csapat játékstílusát. Nem tartja fontosnak új játékosok szerződtetését, inkább a meglévőkből szeretné kihozni a maximumot. Az első próbatétel szombat délelőtt lesz a CS Afumați vendégeként, a II. Liga 7. fordulójában.

A rovatból ajánljuk: