Vidd magaddal a zenét!

2020. augusztus 17.
Amikor felcsendülnek az első akkordok, valami ismerős érzés lesz úrrá rajtad. Amikor meghallod a jól ismert dallamot, és tetőtől talpig libabőrös leszel, miközben minden gondolat tovatűnik a fejedből, mert most semmi más nem számít a világon, csak Te és a kedvenc zenéid… ismerős érzés, igaz?
<em>Hír szerkesztése</em> Vidd magaddal a zenét!

A zenére nem véletlenül mondják, hogy az egyik leghatásosabb terápia. Ha boldog vagy, még jobban felvidít, ha szomorú vagy, akkor pedig segít átélni a fájdalmat, aztán majd továbblépni. Miért ne lehetne veled, bárhová is mész?

A legjobb dalokkal az utazás is vidámabb!

Amikor autóba pattansz, a slusszkulcs elfordítása után valószínűleg te is a rádió gombjaihoz nyúlsz először. A motor monoton morgását és a menetszél hangját remekül megtöri egy változatos rádióműsor. Így reggel, mire beérsz a munkahelyre, tájékozott leszel a legfrissebb hírekkel kapcsolatban, a vidám dalokkal pedig még azok a nyavalyás hétfők is könnyebben indulnak.

Viszont annál bosszantóbb, amikor az adás elkezd recsegni és sisteregni. Ez nem csak idegesítő, hanem balesetveszélyes is, hiszen, ha vezetés közben a rádiót babrálod, akkor nem tudsz az útra figyelni. Az online rádiósugárzás azonban már nem szenved ezekben a „gyermekbetegségekben”, hiszen a műsorokat interneten keresztül közvetítik, ami kristálytiszta, recsegésmentes hangminőséget garantál.

Igen ám, de hogyan kerül internet az autóba? A mai autórádiók nagy része már képes a Bluetooth-kapcsolatra, így egyszerűen rácsatlakozhatsz az okostelefonoddal, amire pedig elegendő letölteni a MyRadioOnline applikációját, és máris élvezheted kedvenc rádióadód műsorát. Ráadásul így már a területi korlátokkal sem kell számolnod, hiszen az internetes sugárzásnál nincs vételi körzet. Ahol van mobilinternet, ott lesz rádióadás is.

Rádiózz bárhol, bármikor!

Autó helyett tömegközlekedéssel utazol, esetleg sétához, sportoláshoz lenne szükséged egy kis extra motivációra zene formájában? Az online rádiók itt sem hagynak cserben! A mobilod itt is segítségedre lesz, ugyanis a készülékkel akárhol hallgathatsz rádiót, ahol elegendő térerő van. Természetesen mielőtt nagyon belendülnél, légy tekintettel a környezetedben lévőkre, és használj fülhallgatót. Lehet, hogy mások éppen egy kis csendre vágynak.

Ha otthon is szívesen hallgatsz zenét például házimunka közben, az internetes rádiózás itt is remek választás! A MyRadioOnline ugyanis nem csak okostelefonon, hanem tableten és a számítógéped böngészőjében is elérhető. Bármelyik megoldást választod, a felületen közel 100 különböző csatorna közül tudsz válogatni.

Ezenkívül a műsorújságban megtekintheted az egyes adók műsorrendjét, illetve a Most szól fülön akár 30 napra visszamenőleg is megtalálod a lejátszott dalokat. Tökéletes megoldás, ha hallottál egy olyan zenét, ami tetszik, ám nem tudod a címét. Ne feledd: az online rádiózásnak köszönhetően ezentúl mindenhová magaddal viheted a zenét!

(x)

További hírek

Hír beküldése
Este kilencig tartanak nyitva a szavazóhelyiségek.
<em>Hír szerkesztése</em> Faragó Péter: vasárnap mutassuk fel az Arad megyei magyar közösség erejét!
Az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje szerint nem veszélyesebb elmenni szavazni, mint például bevásárolni.
<em>Hír szerkesztése</em> Az AMISZ segít eljutni a szavazókörbe
Aki valamiyen oknál fogva nem tud eljutni, kérje az ifjúsági szervezet közbenjárását.
<em>Hír szerkesztése</em> Mészár Sándor kezdő tizenegye
Az RMDSZ aradi polgármesterjelöltje lebontaná a bürokrácia falát, ugyanakkor egészséges környezetet és élhető várost szeretne.
<em>Hír szerkesztése</em> „A pécskai magyarságnak jogos elvárása, hogy egyenrangúként kezeljék őket”
Bölöni György RMDSZ-es polgármesterjelölt szerint a román pártok magyar jelöltjei nem érvényesíthetnek a magyar közösségi érdekeket.
<em>Hír szerkesztése</em> Mészár Sándor: Orbán Viktor is gratulált az UTA feljutásához [AUDIO]
A Pecsovszky-monográfia román nyelvű fordítását mutatták be, és az 50 évvel ezelőtti Feyenoord-búcsúztatásra emlékeztek Aradon.
<em>Hír szerkesztése</em> Németh József: újra egy úton járnak a varsándi magyarok
Az RMDSZ polgármesterjelöltje bízik a közképviselet megerősítésében.
<em>Hír szerkesztése</em> UTA: első győzelem helyett első vereség
Kétszer herdálta el az előnyét az aradi csapat.
<em>Hír szerkesztése</em> Vass Károly: az önkormányzat vezetésében is ott a helyünk
Nagyzerénd RMDSZ polgármesterjelöltje szerint nem elég a tanácsban jelen lenni.
<em>Hír szerkesztése</em> Nagy sikert aratott Keresztes Ildikó koncertje
Az Aradi Magyar Napokon lépett fel a népszerű magyarországi énekesnő.