Erdélyi kastélytúra

Huszonkét nap alatt a kastélyok körül elnevezésű erdélyi kalandtúrát hirdet a PONT Csoport. Az augusztus elsején induló kihívás célja 40 erdélyi kastély bemutatása, közel egy hónap alatt. A térségünkben található kastélyok megismertetésére a korábbi WEBkastély vetélkedők által is lehetőség nyílt, most azonban új módon közelítik meg a kérdést. Két kalandra vágyó személy fogja körbebarangolni a megadott területek kastélyait, beszámolókat, fotókat és videókat készítve a látottakról, a történő eseményekről. Az út során készült kastélyleírások és egyéb anyagok a kastelyerdelyben.ro honlapon kerülnek bemutatásra. A 22 napos kaland végállomása a Félsziget Fesztivál lesz.

A túra pénzügyi hátterét a szervezők fedezik, fejenként napi 100 lejt biztosítva az utazók számára, amelyet saját belátásuk szerint használhatnak fel szállásra, étkezésre és utazási költségre.

A kalandtúra szervezői július 22-én éjfélig e-mailes jelentkezés formájában várják a részt venni vágyók önéletrajzait, és egy néhány mondatos indoklást részvételi szándékukról. Ezeket a kastely@pontweb.ro levelezési címen fogadják. További információk a palyazatok.ro és a Kastély Erdélyben facebook oldalán találhatók.

A rovatból ajánljuk:

Megtelt a pécskai főtér az EDDA koncertjén
A városnapok vasárnap is zajlanak, a képviselőtestület díszülésén díszpolgári címet kap Nagy István.
Városi rangra emelésének 20. évfordulóját ünnepli Pécska
Többek között EDDA-koncertet is szerveznek a szerdától vasárnapig tartó városnapokon.
Itt a majális teljes programja! [FRISSÍTVE]
Fellép a Dolly Plusssz és a Zanzibár.