Erdély Hangja 2012 – Összefogás az erdélyi tehetségek támogatásáért

2012. október 8.

Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése, az Erdély Hangja 2010-ben indult. A vetélkedő révén ismét lehetőség nyílik új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére, kortól, nemtől, felekezeti hovatartozástól függetlenül. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlődéséhez itthon, illetve külföldön.
Az elmúlt két évad sikertörténetét elemezve – több száz jelentkező, több ezer néző, több mint félmillió online látogató a www.BummTv.com internetes portálon – kétségtelen, hogy 2012-ben is megszervezésre kerül a tehetségkutató, mely nagyszerű lehetőséget biztosít mindazoknak, akik szeretnék megmutatni tudásukat, tehetségüket a nagyvilágnak.
A kezdeményezés támogatása példaértékűnek bizonyult mindannyiunk számára, hogy ebben a rohamosan fejlődő anyagias világban figyelmet fordítsunk a kulturális, szellemi értékeinkre. A szervezők (Bexmon™ Marketing és a KR Stúdió) ezúton is szeretnének köszönetet mondani a támogatóknak és a médiapartnereknek, akik az esemény sikerében bízva késztetést éreztek a tehetségek támogatására, így vállalva részt ebből a komoly, anyagi megpróbáltatásokkal teli feladatból.
Elindult az online jelentkezés a versenyre a www.erdelyhangja.ro portálon, ahol minden érdeklődő friss és hasznos információkat talál majd a versenyről. Akiknek tavaly nem volt elég bátorságuk, vagy nem láttak elegendő kihívást a versenyben, azok megújult energiával, nagyobb ambícióval készülhetnek az idei megmérettetésre.
Az Erdély Hangja 2012-es tehetségkutató verseny elődöntői Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban, az OdeonEvents rendezvényszervező iroda támogatásában, a döntő gálaest pedig Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.
Újdonságként a tehetségkutató honlapja román nyelven is elérhető. Idén, a tervek szerint, Erdély nagy városaiba is elmennek a szervezők és a zsűritagok. A versenyzők így kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb eső várost, és nem kell több száz kilométert utazniuk a meghallgatáson való részvételért. A listán szereplő városok: Kézdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Székelyudvarhely, Marosvásárhely és Kolozsvár.
A verseny élő műsorainak időpontjai: elődöntők: 2012. november 24., december 1. és december 8. (Kézdivásárhely); döntő gálaest: 2012. december 16.,  Sepsiszentgyörgy.
Elérhetőségek: www.bummtv.com, www.erdelyhangja.ro, facebook.com/erdelyhangja, facebook.com/voiceoftransylvania.

Az Erdély Hangja szervezőcsapata

Itt meghallgatható az Erdély Hangja 2012 rádióreklámja.

[audio src="http://aradihirek.ro/wp-content/uploads/media/MP3_ErdelyHangja2012_radioreklam_CINEMATIC_Version_48000.mp3"] 

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Drogkereskedő bandát számolt fel a rendőrség [FRISSÍTVE]
Tizenhárom személyt kísértek be kihallgatásra.
Hír beküldése
Nekiment a zajvédő falnak, ettől gyulladhatott ki.
Hír beküldése
Pécska hazai pályán kikapott, az UTA idegenben nyert.
<em>Hír szerkesztése</em> Több mint húsz migránst fogtak el Nagylaknál
Két tehergépjárműben rejtőztek el.
Hír beküldése
A tervezet nem tartalmazza már azt az előírást, miszerint az önkormányzatok nem költhetnek saját bevételük 2,5 százalékánál többet kulturális, egyházi és szabadidős célokra, illetve már az sem kötelező, hogy összevonják az ötvennél kevesebb alkalmazottal működő kulturális intézményeiket.
<em>Hír szerkesztése</em> Pál Attila: egészségtudatosabbak lettek az emberek [AUDIO]
A székudvari méhész szerint a Covid óta jobban odafigyelünk, hogy mit fogyasztunk.
<em>Hír szerkesztése</em> Őszi magyar bál Pécskán
A Roulette húzza a talpalávalót.
<em>Hír szerkesztése</em> MCC-fórum a népszámlálási eredményekről
Van még érdekérvényesítő erejük a kisebbségeknek?
<em>Hír szerkesztése</em> Fesztiválhétvégével indult az Aradi Magyar Napok [AUDIO]
A kéthetes rendezvénysorozat október 6-án ér véget.
<em>Hír szerkesztése</em> Nem sokat segített a helyezésen az UTA pontszerzése
Döntetlent játszott az aradi csapat a kiesési rangadón.