Eltévedtek a Góbi sivatagban

De ma hajnalra sikerült újra megtalálni az előre megszabott útvonalat, és reggelre el is érték egyik állomásukat Mongóliában, MaldaOvoo várost. Az augusztus 3-án Aradról indult négytagú expedíció, amely egy szív mentén halad, hogy ezzel bekerüljenek a Rekordok könyvébe, eddigi problémamentesen hajtottak át Ukrajnán, Oroszországon és Mongólia egy részén, de most hiába egyeztettek térképet, GPS-t, Ulan Bator elhagyását követően csak eltévedtek a Góbi sivatagban. Az itthoniaknak írt leveleikben a négy aradi többször is megemlíti, hogy mindenhol barátságosan fogadják őket, a helybeliek integetnek nekik. A kilenc országot érintő expedíció tagjai, 25 ezer kilométer megtételét követően október 3-án kell visszatérjenek Aradra.

                                                                                                                                     Irházi János

A rovatból ajánljuk:

Jövő csütörtökön kezdődik a karácsonyi vásár
Új helyszínen tartják meg, a fő attrakció pedig egy 30 méter magas óriáskerék lesz. A szilveszteri tűzijáték sem marad el.
Idén is lesz EKA-bál
November 18-án, szombaton 20 órától szervezik meg az aradi Expo kiállítási központban a hagyományos Erzsébet-, Katalin- és András-napi batyus bált.
A jövő sem a régi
Felméri Péter legújabb humorestje Aradon, október 22-én, vasárnap 18 órától a Bábszínházban.
Újaradi szüreti bál
Az est meghívottja a kisperegi Roulette zenekar, nyolcadikos korig a gyerekeknek ingyenes.
Őszi magyar bál Pécskán
Október 7-én, szombaton 19 órától tartják az Ipartestület székházában. A jó hangulatról és a talpalávalóról a Roulette zenekar gondoskodik.