Aradon lép fel a Szomszédnéni Produkciós Iroda

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, azaz a Szomszédnéni Produkciós Iroda

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, azaz a Szomszédnéni Produkciós Iroda

2024-ben a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristái ismét erdélyi körútra indulnak, hogy színpadra vigyék a Dumaszínház által „az év önálló estjének” titulált előadásukat.

Aki kíváncsi arra, hogy mi okoz nagyobb boldogságot: az első szerelem, vagy ásni egy gödröt, hogyan lehet elrontani egy tengerparti nyaralást, vagy milyen a feleséged jóváhagyásával Tinderezni, miközben túszul ejt egy majom – nem fog csalódni.

Tóth Szabolcs Boldogság – Akarok róla beszélni, valamint társa Bálint Ferenc feleséget keres című estjét „kettő az egyben” viszi a közönség elé a két humorista Aradon március elsején, pénteken 18 és 20 órától a Bábszínházban (Episcopiei/Batthyány u. 15. sz.). Jegyek online és az RMDSZ-székházban (Episcopiei/Batthyány u. 32. sz.) kaphatók 45 lejes áron.

A rovatból ajánljuk:

Nagykorúsítás a Csiky Gergely Főgimnáziumban
Az ünnepséget a színházban tartották.
Itt a farsang, itt a bál!
A talpalávalót a Meteor együttes és egy meglepetés-sztárvendég fogja biztosítani.
Jövő csütörtökön kezdődik a karácsonyi vásár
Új helyszínen tartják meg, a fő attrakció pedig egy 30 méter magas óriáskerék lesz. A szilveszteri tűzijáték sem marad el.
Idén is lesz EKA-bál
November 18-án, szombaton 20 órától szervezik meg az aradi Expo kiállítási központban a hagyományos Erzsébet-, Katalin- és András-napi batyus bált.