Ákos a Félszigeten!

2012. július 12.

Több mint egy év koncertszünet után teljesen megújult produkcióval tér vissza Ákos. A több mint két évtizede töretlen pályájú dalszerző-előadó idén igazán izgalmasnak ígérkező elektronikus előadást állít színpadra, amely vadonatúj dalok mellett a legnagyobb slágereket is felvonultatja, komoly látványtechnika kíséretében. A „2012-es szintirock” koncertprogramja a 20. VOLT Fesztiválon volt látható először, majd a BalatonSound vendége. A nyár egyik legnagyobb magyar koncerteseményének ígérkezik a 20. Sziget nulladik napjára tervezett önálló Ákos-koncert. Ezután pedig Erdélybe látogat, augusztus 25-én, a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál fellépője lesz.
Ákos egyedülálló karrierrel büszkélkedhet: a Bonanza Banzai kultuszzenekar alapító-frontembereként szerzett hírnevet, a csapat feloszlását megelőzően indult szólópályafutása pedig a korábbinál is tartósabb sikertörténet lett.[gallery order="DESC"]

Ákos nevéhez rekordszámú arany- és platinalemez, rengeteg szakmai- és közönségdíj, számos teltházas arénakoncert, mindenki által ismert slágerek, valamint lelkes és kitartó közönségszeretet fűződik. Eddigi pályafutása során koncertezett szintetizátorkísérettel, dörgedelmes rockzenekarral és vonóskarral is, játszott sportcsarnokokban és színházi körülmények között egyaránt, mindig hatalmas sikerrel.
A kísérőzenekar átalakult: két évtized után újra trióban láthatjuk zenélni Ákost, ezúttal Lepés Gábor szintetizátoros és Bánfalvi Sándor dobos kíséri. „Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces. Több mint egy éve foglalkozunk az anyaggal, már két klipet is leforgattunk hozzá, őszre tervezzük az új albumot. A munka mindvégig remek szórakozást is jelentett. Remélem, ezt a lelkesedést a közönségre is sikerül majd átragasztanunk” – mondta Ákos.
A 10. Félsziget Fesztivál augusztus 23. és 26. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Víkend-telep szomszédságában. A fesztiválon fellép többek között a Children of Bodom, ATB, Netsky, a Dirtyphonics, Emalkay, a New Model Army, a Babylon Circus, a Rotfront , a N.O.H.A., a Republic, az Irie Maffia, a Compact Disco, a Kistehén, a Ladánybene 27, az Alvin és a Mókusok is. A Félszigetre augusztus elsejéig kedvezményes, 100 lejes áron lehet négynapos bérletet, és 40 lejes áron napijegyet vásárolni. Augusztus 2-től a bérletek 150, a napijegyek 60 lejbe kerülnek. A jegyeket az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a fesztivál honlapján feltüntetett alternatív jegyterjesztő helyeken lehet beszerezni.

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Hétfő reggel rengett a föld Arad megyében
Egy hete tartanak a földmozgások.
Hír beküldése
Marius Nistor szakszervezeti vezető szerint attól sem zárkóznak el, hogy a tárgyalások sikertelensége esetén a pedagógusok bojkottálják az év végi vizsgák – a nyolcadikosok képességfelmérő vizsgájának és a középiskolát végzők érettségijének – megtartását.
<em>Hír szerkesztése</em> Döntetlen játszott az UTA az osztályozó első meccsén
Az aradiak őrzik az esélyt az élvonalban maradásra.
<em>Hír szerkesztése</em> Nemzetközi rádióamatőr-találkozót szerveznek Pécskán
MZ/X.
<em>Hír szerkesztése</em> Trianon kiteljesedése napról napra
Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő előadása a békediktátumról és az ukrajnai háborúról.
<em>Hír szerkesztése</em> Tisztelgés Pécskán a nemzet napszámosainak emléke előtt
A temetőben gránit emléktáblák őrzik majd a néhai pedagógusok neveit.
<em>Hír szerkesztése</em> Ennyien iratkoztak be magyar előkészítő osztályba az első szakaszban [AUDIO]
A magyar iskolaválasztást segítik a magyar kormány által nyújtott támogatások és programok.
<em>Hír szerkesztése</em> Elutasítják a kormány ajánlatát, folytatódik a tanügyi sztrájk
Nem kér a szakszervezet a fizetésemelés helyett felajánlott utalványokból.
<em>Hír szerkesztése</em> Késik a váraljai uszoda megnyitása
Made in Arad.
<em>Hír szerkesztése</em> Gyerekfelügyeleti betegszabadság a 7–12 év közötti gyerekek szüleinek
Ez idő alatt a bruttó jövedelmük 85 százalékát kapják meg, amit az államkaszából fizetnek.