RMDZ-es közgyűlések Arad megyében

2022. november 15.
Az RMDSZ Arad Megyei Szervezeteinek éves közgyűlései november folyamán kerülnek összehívásra. Várják a tagokat, szimpatizánsokat és a közügyek után érdeklődőket egyaránt.

A kögyűlések menetrendje a következő (az RMDSZ Arad megyei szervezete által közreadott, módosítások nélkül közölt program):

 • November 16-án, szerdán 17 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Arad-Mosóczi kerületének közgyűlése, a hittanteremben.
 • November 18-án, pénteken 16 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Kisperegi Szervezetének közgyűlése, a régi óvoda épületében.
 • November 18-án, pénteken 18 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Pécskai Szervezetének közgyűlése, a 2-es számú Általános Iskola dísztermében.
 • November 19-én, szombaton 16 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Gyoroki Szervezetének közgyűlése, a Telepi Iskolában.
 • November 20-án, vasárnap 11 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Nagyiratosi Szervezetének közgyűlése, a Polgármesteri Hivatal ideiglenes gyűléstermében.
 • November 20-án, vasárnap 16 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Szapáryligeti Szervezetének közgyűlése, a kultúrotthonban.
 • November 23-án, szerdán 17 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Sofronyai Szervezetének közgyűlése, a kultúrotthonban.
 • November 23-án, szerdán 18 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Szentpáli Szervezetének közgyűlése, a kultúrotthonban.
 • November 24-én, csütörtökön 18 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Ágyai Szervezetének közgyűlése, a kultúrotthonban.
 • November 25-én, pénteken 16 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Bélzerindi Szervezetének közgyűlése, az elemi iskolában.
 • November 25-én, pénteken 17 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Vadászi Szervezetének közgyűlése, a volt TSZ irodában.
 • November 25-én, pénteken 18 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Simonyifalvi Szervezetének közgyűlése, a volt néptanács épületében.
 • November 26-án, szombaton 15 órától kerül megszervezésre az RMDSZ Zerindi Szervezetének közgyűlése, a református imateremben.

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> 180 éve született Csiky Gergely [AUDIO]
A reverendát cserélte az írói hivatásra a magyar dráma megújítója.
<em>Hír szerkesztése</em> Szabad-e bejönni ide betlehemmel?
Családi karácsonyváró koncert a Kaláka együttessel.
<em>Hír szerkesztése</em> Hihetetlen, de nem követelhetik többé a hivatalok a csatos irattartót
Hogy boldogulnak majd nélküle?
Hír beküldése
A létesítményeket igénybe vevők kötelesek betartani a pályák használatára vonatkozó szabályokat. A helyi önkormányzatok fennhatósága alá tartozó oktatási intézmények szabadtéri sportpályáira ingyenes a belépés a gyerekeknek és a 18 év feletti középiskolás fiataloknak.
<em>Hír szerkesztése</em> „Szállj közénk szép titok, gyermekarcú Isten”
A Szent Mihály Szekere Vándorszínház karácsonyi előadása.
<em>Hír szerkesztése</em> Felkapcsolták a fényeket a százezer eurós műfenyőn
Nem a Jézuska hozta.
<em>Hír szerkesztése</em> Adventi hangverseny a Kultúrpalotában
A belépés ingyenes.
<em>Hír szerkesztése</em> Rendőrautó keveredett balesetbe
Hivatalosan nem közölték, de valószínűleg elnézte a stoptáblát.
<em>Hír szerkesztése</em> Hollandia támogatja Románia csatlakozását a schengeni övezethez
A Bulgáriáét viszont elutasítja.
<em>Hír szerkesztése</em> Kiütéses vereséget szenvedett az UTA hazai pályán
Esélyt sem hagyott a Sepsi OSK az aradiaknak.