Közzétették a nyolcadikosok vizsgaeredményeit – a végleges jegyek kedden lesznek meg

Szerdán délben tették közzé a tanügyminisztérium honlapján a nyolcadikos diákok országos felmérésének óvások előtti eredményeit.

A vizsgázók adatai kódolt formában jelennek meg, a diákok az általuk megkapott kódok alapján férhetnek hozzá eredményeikhez. Az aradi Csiky Gergely Főgimnázium nyolcadikos diákjainak eredményeit tartalmazó lista a tanügyminisztérium által közzétett adatokkal itt érhető el. A Csiky-ben szervezett vizsgán vettek részt a kisiratosi Páter Godó Mihály Általános Iskola nyolcadikosai is, az ő eredményeiket itt találjuk meg. A szintén a Csiky-ben vizsgázó zimándújfalui Móra Ferenc Általános Iskola diákjainak eredményei itt érhetők el.

A képességvizsgára beiratkozott 35 csiky-s diák közül mindnyájan részt vettek a vizsgán, és mindnyájan 5-ös feletti átlagot értek el. 

 

Az aradu Aurel Vlaicu Általános Iskola magyar tagozatos diákjainak eredménye ide kattintva látható, az Erdőhegyi Általános Iskola nyolcadikosainak eredményei itt tanulmányozhatók, az ágyai Olosz Lajos Általános Iskola három végzősének jegyei itt böngészhetők, a simonyifalvi Simonyi Imre Általános Iskolában szintén hárman vizsgáztak (jegyek itt), a nagyzeréndi Tabajdi Károly Általános Iskola nyolcadikosainak eredményei ezen a linken érhetők el, a Majláthfalvi Általános Iskola két végzősének jegyeit itt találjuk, míg a pécskai 2-es számú Általános Iskola magyar tagozatos nyolcadikosainak eredményeiért ide kell kattintani.

A végleges, óvások elbírálása utáni eredményeket július 9-én, kedden teszik közzé.

A rovatból ajánljuk:

A nyaralások miatt zsúfolttá váltak az ország nyugati határátkelői
A nagylaki autópálya-átkelőnél egy óra a várakozási idő a ki- és belépő oldalon egyaránt, annak ellenére, hogy mindkét irányban négy-négy sávon zajlik a személyautók és turistabuszok ellenőrzése. Az országúti határátkelőnél két-két sávon zajlik az ellenőrzés, a várakozási idő 50 perc.
Kirándulás Szent István-napján Budapestre
Fedezik az utazási költségek egy részét.
Megújul a Csiky Gergely Főgimnázium bentlakásának konyhai berendezése [AUDIO]
Az Alma Mater Alapítvány és a magyar kormány támogatásával.
Kamionstopot rendeltek el Arad megye útjain a hőség miatt
A 7,5 tonnánál nagyobb teherautók számára.