A Pécska–Battonya Színjátszókör vidám előadása Pécskán

A Pécskai Magyar Kisebbségi Hagyományőrző Egyesület szeretettel hívja és várja a kedves érdeklődőket a Pécska–Battonya Színjátszókör soron következő, Tavaszi szél című vidám műsorára, április 20-án, szombaton 18 órától, a pécskai Doru Ioan Petescu Művelődési Házba.

Balta Taics Tünde, az egyesület elnöke kifejezte reményét, hogy a publikum jelenlétével értékelni fogja a színjátszókör munkáját.

„Nem titkoljuk, hogy rengeteg időt, energiát fektettünk a színjátszókör soron következő műsorára is, mert bízunk benne, hogy beérik a gyümölcse annak a fának, melynek árnyékába a pécskai magyar közösség minden tagja megpihenhet a tavaszi szellő után következő forró nyári napokon. A szeles ősz és hideg tél beköszöntével pedig az addigra már felújított Pécskai Magyar Közösségi Ház falai közt tudunk a következő vidám műsorunkra készülni! Továbbra is építjük a pécskai magyar közösséget és szépítjük mindennapjait, gyermekeink jövőjéért, a magyar jövőért dolgozunk” – mondta.

A belépés ingyenes.

A rovatból ajánljuk:

Keresztes János: van magyar jövő Borosjenőben! [AUDIO]
Az RMDSZ helyi tanácsosjelölt-listájának vezetője többek között egy közösségi helyiséget és egy magyar emlékszobát szeretne kialakítani a várban, emellett a római katolikus templom fűtésrendszeréért fog dolgozni. (x)
Világrendváltás rend nélkül – Somkuti Bálint és Szenkovics Dezső előadása
A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Aradi Képzési Központja izgalmas és aktuális geopolitikai beszélgetésre várja az érdeklődőket.
Németh József: jó gazdára van szükség Fazekasvarsándon [AUDIO]
Az RMDSZ polgármesterjelöltje szerint a község jelenlegi vezetősége elkényelmesedett. (x)
Antal Árpád: minél több a magyar szavazat, annál gyengébb az AUR (x)
Az RMDSZ Országos Önkormányzati Tanácsának elnöke szerint sárkány ellen sárkányfűvel, magyarellenesek ellen magyar szavazattal lehet felvenni a harcot.
Bíró Zoltán: a következő mandátumban érik be ennek a négy évnek a gyümölcse [AUDIO]
Az RMDSZ kisjenői polgármesterjelöltje szerint tiszteletet érdemeltek ki a magyarok az önkormányzatban. (x)