Kezdődik a bérletárusítás a kamaraszínházban

2018. március 1.
A 2018-as kínálatban helyet kap klasszikus vígjáték, dráma, stand-up, zenés produkciók és monodráma.

Március 5-től vásárolhatók a bérletek a 2018-as évadra – olvasható az Aradi Kamaraszínház közleményében.

Az idei évben bérleteket csak a nagyszínházi produkciókra lehet váltani, amelyeket változatlanul kétszer játszanak, egy esti és egy délutáni előadás keretében. A kamaraelőadások csak egyszer kerülnek bemutatásra, ezekre az előadásokra jegyet lehet vásárolni a nagyszínház pénztárában.

Bérletárusítás: március 5. és 17. között az Aradi Kamaraszínház székhelyén, a Bábszínház épületében. Március 15-én szünetel a bérletárusítás. Nyitva tartás: hétköznap 12–14 és 17–19, szombaton 10–13 óra között, vasárnap zárva. A régi bérletesek március 5. és 10. között visszavásárolhatják régi helyeiket.
Az esti nagyszínházi bérlet ára 120 lej, a délutáni nagyszínházi bérlet 90 lejbe kerül. A diákbérlet ára 40 lej. A bérletek esetében a délutániak kedvezményesek, egyéb engedményt nem lehet igénybe venni.

Az évad első előadása március 21-én A hullaégető, Gálvölgyi János főszereplésével, a Vaskakas Bábszínház és az Orlai Produkciós Iroda bemutatója. Az idei év kiemelt meghívott színháza a Tatabányai Jászai Mari Színház, két előadása szerepel az Aradi Kamaraszínház évadában, Molnár Ferenc klasszikusa, a Játék a kastélyban és a Csoportterápia című zenés vígjáték. Az idei szabadtéri előadás a legendás Illés együttes emlékkoncertje népszerű fiatal művészek előadásában Tied a világ! címmel. Keresztes Tamás előadásában, Bodó Viktor rendezésében az Egy őrült naplója című, többszörösen díjnyertes monodráma lesz látható. Idén Aradon: A Fábry, Fábry Sándor önálló estje. A Gyulai Várszínház, az Aradi Kamaraszínház és az aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház közös produkciója a Rosencrantz és Guildenstern halott című abszurd komédia is helyet kapott a repertoárban.

További információt a 0721/265–827-es telefonszámon, illetve levélben az akamara.ro@gmail.com e-mail címen kérhetnek.

Az Aradi Kamaraszínház 2018-as évadát az Aradi Városi Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, a Bethlen Gábor Alap, valamint az RMDSZ Arad Megyei Szervezete támogatta.

További hírek

Hír beküldése
A diákok játékos formában sajátíthatnak el informatikai, matematikai és angolnyelv-ismereteket, emellett sportolhatnak és helyismereti városnéző túrán vesznek részt.
Hír beküldése
A gyorshajtás okozta a vesztét egy fiatalembernek, aki ráadásul négy másik személyt is életveszélybe sodort.
Az Eurotrans Alapítvány által biztosított szolgáltatások teljes mértékben ingyenesek.
<em>Hír szerkesztése</em> Csődvédelem alá került a hőerőmű
A veszteség fő oka az elavult rendszer és a vezetők arcpirítóan magas fizetése.
<em>Hír szerkesztése</em> Kétszáz éves az aradi magyar színjátszás [AUDIÓ]
Színháztörténeti szimpóziummal és kiállítással, valamint a budapesti Nemzeti Színház vendégjátékával ünnepelték szombaton az aradi magyar színjátszás 200. évfordulóját.
<em>Hír szerkesztése</em> Ítéletidő tombolt Aradon
A kiadós esőt orkánerejű szél kísérte, ami reklámtáblákat, molinókat szaggatott le, utcai kukákat borított fel.
<em>Hír szerkesztése</em> Több mint kéttucat új villamost vásárol Arad
Az 57 millió eurós beruházásból 28 új szerelvényt vásárolnak, meglévő húszat pedig felújítanak.
Anglia labdarúgó-válogatottja Harry Kane duplájának köszönhetően 2–1-es győzelmet aratott Tunézia csapata felett az oroszországi világbajnokság G-csoportjában, hétfőn este. Ennél sokkal simábban nyertek a belgák a vb-újonc Panama ellen. Svédország tizenegyesgóllal verte Dél-Koreát.
<em>Hír szerkesztése</em> Befejeződtek a képességvizsgák
A nemzetiségi tantárgyak maradtak a végére. Keddre várhatók az eredmények.
<em>Hír szerkesztése</em> 80 nap alatt a Föld körül
Fábry Sándor önálló szabadtéri estje Aradon.