Megvették a négyezredik bérletet az UTA-szurkolók

Töretlen az UTA támogatása szurkolók körében, ezt jelzi, hogy kedden eladták a négyezredik bérletet a 2022–2023-al első osztályú labdarúgó-bajnokság hazai meccseire.

Az aradi futballklub szerdán közleményben mondott köszönetet a támogatásért a drukkereknek, hozzátéve, hogy a bérletárusítás még tart.

„Az aradiak ismét megmutatták, hogy nem engedik magukat manipulálni az UTA szellemiségéhez nem illő propaganda által. Az aradiaknak a tények, az eredmények, a folytonosság, a stabilitás, a bizalom és a kölcsönös tisztelet számított. Bebizonyították, ezen mesterségesen teremtett feszültségviszonyok között is, hogy lojálisak és elkötelezettek a klub iránt, rekordszámú bérletet vásárolva a következő szezonra. Hozzájuk hasonlóan a helyi szponzorok többsége, köztük a főtámogatók, hűek maradtak az Öreg Hölgyhöz, bizalmukat mutatva az eredményeink és projektjeink iránt, többek között az új szezonra odaítélt összegek növelésével is” – olvasható a klub közleményében.

„Köszönjük Arad, köszönjük aradiak! Csakis UTA!” – zárta sorait a klubvezetőség. Mint arról beszámoltunk, a szurkolók egy része az elnökség távozását és tulajdonosváltást követel, de a jelenlegi vezetők szerint a nagy többség őket támogatja.

A Szuperliga küzdelmei a hétvégén kezdődnek, az UTA Pitești-en játssza első meccsét az FC Argeș ellen.