Megkezdte az alapozást az UTA

Hétfő reggel az újaradi Motorul-pályán gyűlt össze az idei első összetartásra az UTA labdarúgócsapata. A másodosztályú bajnokság tavaszi folytatására készülő keretből nem hiányzik senki azok közül, akik az idény első felében is szerepeltek a piros-fehér mezben, sőt a gárda kiegészült a két új szerzeménnyel: a Szatmárnémetiből érkezett Dumitru Muntean szélső, valamint a frissen leszerződtetett macedón középhátvéddel, Mevlan Adilivel. Utóbbi a hazája élvonalában szereplő szkopjei FK Shkupitól (a Sloga Jugomagnat jogutódjától) érkezett, 22 éves és játszott a macedón korosztályos válogatottakban is.

Laurențiu Roșu vezetőedző elégedett a rendelkezésére álló játékosállománnyal, de azért még szeretne egy új középcsatárt is leigazolni. Mint mondta, a jelenleg a második helyen álló UTA célkitűzése jelenlegi pozíciójának megőrzése (jobb esetben a pontvadászat megnyerése), ez ugyanis még egyenes feljutást jelent.

Az UTA január 28-án a harmadik ligás Csermői Gloriával játszik edzőmeccset, másnap pedig Spanyolországba utazik, ahol február 12-ig edzőtáborozik majd.

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.