Megvált edzőjétől az UTA

2017. szeptember 4.
<em>Hír szerkesztése</em> Megvált edzőjétől az UTA
Rövid volt az aradi edzői pályafutása. Fotó: uta-arad.ro

A klub honlapján megjelent szűkszavű közleményben jelentette be az UTA vezetősége, hogy hétfőn „békés úton” megválnak Adrian Mihalcea vezetőedzőtől, sőt Gheorghe Mihali másodedző szolgálataira sem tartanak igényt.

A nyáron szerződtetett tréner korai menesztésének oka a várakozáson aluli bajnoki szereplés: a rajtnál még a feljutást célul kitűző egyesület hat forduló alatt mindössze kilenc pontot gyűjtött, kétszer nyert, egyszer veszített és három döntetlent játszott. Ezzel a húszcsapatos másodosztály kilencedik helyén áll az UTA, hat ponttal lemaradva az éllovas nagyszebeni AFC Hermannstadt mögött.

A legutóbbi fiaskó, a Balotești elleni szombati hazai 2–2-es döntetlen után Mihalcea kilátásba helyezte lemondását, de utóbb azt mondta, hogy a vezetőségre bízza a döntést. A tréner a sportsajtóban mindenesetre arra panaszkodott, hogy nem élvezi a labdarúgók bizalmát, és a játékosokat sehogy sem tudja csapattá kovácsolni.

A klubvezetés tájékoztatása szerint az új vezetőedző kinevezéséig Cristian Todea pályaedző vezeti az tréningeket. Az UTA szombaton az Afumați vendége lesz a II. Liga hetedik fordulójában.

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Közel hatmillió lej értékű kártalanítást kértek a vihar után [FRISSÍTETT]
Remélik, hogy már csütörtökön megjelenik a határozat az öszeg kiutalásáról. A súlyos kárt szenvedett települések nem mindegyike tudta jelenteni a károkat az áramszünet és a megszakadt telefonos összeköttetés miatt. Ha mindenütt összeírják a károkat, újabb segélyt kérnek. Több mint 4000 háztartásban még mindig nincs villany.
Hír beküldése
Sok esetben a gazdáknak még a befektetésük sem térül meg.
Hír beküldése
A Hunyadi László után A víg özvegy következik.
<em>Hír szerkesztése</em> Kerékpárutat építenének Aradtól Pécskáig
A megyei kórház fejlesztésére is pályáznak egymillió eurót.
<em>Hír szerkesztése</em> Vihar utáni mérleg
A katasztrófavédelemhez 174 segélykérő hívás futott be; 89 településen még mindig akadozik az áramellátás, ami több mint 42 ezer lakost érint.
<em>Hír szerkesztése</em> Folyamatos a kárelhárítás
Arad öt kerületében összesen 45 utácban szakadt meg az áramszolgáltatás, de több tucat vidéki településen sincs villany.
<em>Hír szerkesztése</em> Daniela Monteiro-Dodean vezette Eb-győzelemre a női asztalitensz-válogatottat
Férje ezüstérmes lett Portugáliával.
<em>Hír szerkesztése</em> Vihar tombolt Aradon [FRISSÍTVE]
Kidőlt fák, lesepert tetőcserepek maradtak a nagyerejű szél után. Menyházán emberéletet követelt.
A nagy utazás a budapesti könyvhétre jelent meg.
<em>Hír szerkesztése</em> Hullámvölgyben az UTA
Az első vereség pályaválasztóként.