Egyre több romániai és nemzetközi kiállító jelentkezik a GastroPan kiállításra

2019. október 1.
2020. március 12 és 14 között zajlik Aradon, az Expo Arad épületében Délkelet-Európa legjelentősebb pékipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai eseménye: a GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás. Az évente megrendezett GastroPan kiállításon találkozik a kereslet a kínálattal, a pékipar, cukrászat és vendéglátóipar beszállítói és ügyfelei, olyan környezetben, amely lehetővé teszi a termékek, technológiák és szolgáltatások átfogó bemutatását az érdekelt szakmai közönség számára.

Számos romániai és nemzetközi cég, berendezések, technológiák és alapanyagok beszállítói, lefoglalták már standjaikat a 12. GastroPan kiállításra, a legnagyobb nemzetközi szakmai kiállításra, melyet évente Romániában szerveznek. A kiállítók standjainál tartott programok mellett, a három napos kiállításon sor kerül a GastroPan Versenyekre, amelyek keretén belül átadják az Év Kenyere és az Év Tortája közismert díjakat.

A szakma leghatékonyabb üzleti eseménye

A GastroPan a szakma leghatékonyabb üzleti platformjává vált, ahol a beszállítók értékesíthetik, népszerűsíthetik és bemutathatják megoldásaikat, míg a termelők és a vállalkozók kipróbálhatják és összehasonlíthatják a piaci kínálatot, berendezéseket, alapanyagokat és technológiákat.

A GastroPan kiállításon való részvétel jövedelmező befektetés mindkét fél számára - egyrészt a beszállítók számára, akik kiállítják megoldásaikat, másrészt a vállalkozók és szakemberek számára, akik az eseményre látogatnak. A piac beszállítói itt kapcsolatba léphetnek többezer termelővel és vállalkozóval, míg a szakmabeli látogatókat számos gép, kiegészítő, eszköz, alapanyag várja. Ugyanakkor, ezzel egyidőben, számos termékbemutatóra kerül sor, a látogatók különböző versenyeken, előadásokon és workshopokon vehetnek részt.

Kiderül ki nyeri a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat

Már lehet jelentkezni a 2020-as GastroPan Versenyekre. A GastroPan Versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok gyűlnek össze, hogy megmutassák tehetségüket a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri előtt.

A GastroPan Versenyek 3 versenykategóriából állnak (PÉK-PÉKSÜTEMÉNY, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI), itt választja ki a zsűri azokat a munkákat, amelyek elnyerik a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat.

Hogyan foglalhat standot a GastroPan 2020 kiállításra?

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák beszállítója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2020-as nemzetközi GastroPan kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: +40266-219.392, +40733-313.043, info@gastropan.ro

További hírek

Hír beküldése
Jövőre, veletek, ugyanitt!
<em>Hír szerkesztése</em> Még nincs koronavírusos beteg Arad megyében
Több mint négyszázan érkeztek a határátkelőkhöz a járvány sújtotta olasz vidékekről.
<em>Hír szerkesztése</em> Fölényes győzelmet aratott Csíkban az UTA [VIDEO]
A meccs előtt megkoszorúzták a csapat egykori bajnokának a sírját.
<em>Hír szerkesztése</em> Huszonöt szíriait fogtak el Nagylaknál [VIDEO]
A zöldhatáron próbáltak Magyarországra szökni.
A határátkelőhelyeken nyilatkozatot kell tenniük azoknak, akik a koronavírus által érintett térségekből érkeznek az országba, emellett orvosi ügyeletet vezettek be a határátkelőkön. A Goldiș-egyetemen kérvényezték az oktatás felfüggesztését, emellett korlátozzák a látogatások időtartamát a sürgősségi kórházban.
Hír beküldése
Első- és másodfokú szélriadót léptettek érvénybe az ország 27 megyéjében. Vasárnap este hat órától hétfő este hat óráig elsőfokú, erős szélre vonatkozó riasztás alatt áll. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint az első sárga riasztás Arad megyét is érinti. A Körösök-vidékének északi részében 65-80 km/órás széllökések lehetnek.
<em>Hír szerkesztése</em> Felavatták Szántay Lajos szobrát [AUDIO]
Régi adósságot rótt le Arad a néhai műépítész emléke előtt.
<em>Hír szerkesztése</em> Kovács Gergely az erdélyi római katolikus főegyházmegye új érseke
Gyulafehérváron szentelték püspökké szombaton.
<em>Hír szerkesztése</em> Egy híján húsz a pénteken elfogott migránsok száma
Tornyánál akartak Magyarországra szökni.
<em>Hír szerkesztése</em> Súlyos baleset történt Simándon [FRISSÍTVE]
Két embert szállítottak kórházba.