Egyre több romániai és nemzetközi kiállító jelentkezik a GastroPan kiállításra

2019. október 1.
2020. március 12 és 14 között zajlik Aradon, az Expo Arad épületében Délkelet-Európa legjelentősebb pékipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai eseménye: a GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás. Az évente megrendezett GastroPan kiállításon találkozik a kereslet a kínálattal, a pékipar, cukrászat és vendéglátóipar beszállítói és ügyfelei, olyan környezetben, amely lehetővé teszi a termékek, technológiák és szolgáltatások átfogó bemutatását az érdekelt szakmai közönség számára.

Számos romániai és nemzetközi cég, berendezések, technológiák és alapanyagok beszállítói, lefoglalták már standjaikat a 12. GastroPan kiállításra, a legnagyobb nemzetközi szakmai kiállításra, melyet évente Romániában szerveznek. A kiállítók standjainál tartott programok mellett, a három napos kiállításon sor kerül a GastroPan Versenyekre, amelyek keretén belül átadják az Év Kenyere és az Év Tortája közismert díjakat.

A szakma leghatékonyabb üzleti eseménye

A GastroPan a szakma leghatékonyabb üzleti platformjává vált, ahol a beszállítók értékesíthetik, népszerűsíthetik és bemutathatják megoldásaikat, míg a termelők és a vállalkozók kipróbálhatják és összehasonlíthatják a piaci kínálatot, berendezéseket, alapanyagokat és technológiákat.

A GastroPan kiállításon való részvétel jövedelmező befektetés mindkét fél számára - egyrészt a beszállítók számára, akik kiállítják megoldásaikat, másrészt a vállalkozók és szakemberek számára, akik az eseményre látogatnak. A piac beszállítói itt kapcsolatba léphetnek többezer termelővel és vállalkozóval, míg a szakmabeli látogatókat számos gép, kiegészítő, eszköz, alapanyag várja. Ugyanakkor, ezzel egyidőben, számos termékbemutatóra kerül sor, a látogatók különböző versenyeken, előadásokon és workshopokon vehetnek részt.

Kiderül ki nyeri a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat

Már lehet jelentkezni a 2020-as GastroPan Versenyekre. A GastroPan Versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok gyűlnek össze, hogy megmutassák tehetségüket a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri előtt.

A GastroPan Versenyek 3 versenykategóriából állnak (PÉK-PÉKSÜTEMÉNY, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI), itt választja ki a zsűri azokat a munkákat, amelyek elnyerik a 2020-as Év Kenyere és az Év Tortája díjakat.

Hogyan foglalhat standot a GastroPan 2020 kiállításra?

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák beszállítója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2020-as nemzetközi GastroPan kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen: +40266-219.392, +40733-313.043, info@gastropan.ro

További hírek

Hír beküldése
Azok is kérhetik, akik árammal melegítenek.
Hír beküldése
A Hegyalja tér felett.
<em>Hír szerkesztése</em> Pénteken nyílik a karácsonyi vásár
A fő helyszín idén is a volt Salacz Gyula-park.
<em>Hír szerkesztése</em> Növekvő igény a délutáni oktatásra [AUDIÓ]
A magyar kormány finanszírozza, az Iskola Alapítvány szervezi.
<em>Hír szerkesztése</em> Lemaradt az UTA a Rapidról
Bukaresti veresége ellenére is első helyen áll az aradi csapat.
<em>Hír szerkesztése</em> Kisiklott a Bukarest–Budapest vonat Berzován
Az utasokat busszal szállították Aradra.
<em>Hír szerkesztése</em> Nemsokára itt az igazi tél
A 2019-es esztendő globális szinten az egyik legmelegebb évnek bizonyult.
<em>Hír szerkesztése</em> Tragédia Temesváron: hárman meghaltak a kártevőirtás után
Egy csecsemő, egy kisgyerek és az anyja az áldozat.
<em>Hír szerkesztése</em> Elszállították a Maros-parton talált kézigránátot [VIDEÓ]
Gyerekek találták meg a második világháborús töltényeket.
<em>Hír szerkesztése</em> Szórványbált tartottak Borosjenőben
Több mint százan mulattak.