Több mint 250 kiállító az Agromalimon

A Magyar–magyar gazdatalálkozót szeptember 10-én tartják meg.

Szeptember 8. és 11. között rendezik meg idén az aradi Expo kiállítási központban az ország második legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítását, a Agromalimot. A 72. kiadásához érkezett agrár- és élelmiszeripari, csomagolástechnikai és állategészségügyi vásáron közel egy tucat országból több mint 250 kiállító jelezte részvételét – olvasható az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipar- és Agrárkamra közleményében.

Újításnak számít, hogy a rendezvényen idén talajmegmunkálási és vetésbemutatót is tartanak, és a szervezők szándéka, hogy intaraktívabbá tegyék a kapcsolatot a kiállítók és a látgogatók között.

Az Agromalim a kamara legtöbb érdeklődőt vonzó rendezvénye, amely már kinőtte mindhárom kiállítási csarnokot, így a mezőgazdasági gépkiállítás idén is elfoglalja majd a parkoló nagy részét.

Számos szakmai fórum is szerepel a kísérőrendezvények programján, így például az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesülete által szervezett Magyar–magyar gazdatalálkozó is, amelyet szeptember 10-én, szombaton délelőtt tartanak meg az Expón.

 

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.