Székesfehérvárra szerződött a simonyifalvi Zsóri Dániel

2019. szeptember 1.
<em>Hír szerkesztése</em> Székesfehérvárra szerződött a simonyifalvi Zsóri Dániel
Zsóri Dániel (jobbra) Fehérváron folytatja a pályafutását | Fotó: molfehervarfc.hu

A magyar labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC és a Mol Fehérvár FC is hivatalos honlapján jelentette be, hogy Zsóri Dániel a debreceni csapattól a székesfehérváriakhoz szerződött – írja a Nemzeti Sport.

A Fehérvár klubhonlapjának beszámolója szerint Zsóri Dániel 2000. október 14-én született Nagyváradon – ám családja Simonyifalvi, és ő is a faluban nevelkedett.

Tizenegy éves korától Békéscsabán futballozott, majd a Debreceni Labdarúgó Akadémiára került. Az első profi szerződését idén januárban írta alá, majd 2019 februárjában robbant be a köztudatba, amikor parádés gólt szerzett a Ferencváros ellen – az ollózós találatot egyébként a Puskás-díjra is jelölték.

A 18 éves támadó a DVSC felnőttcsapatában 15 bajnoki és hét kupamérkőzést játszott (mindkét sorozatban egy-egy gólt szerzett), valamint három Európa-liga-selejtezőn is pályára lépett.

„Természetesen örültem a Vidi megkeresésének. Még tartott a tavaszi idény, amikor először szóba került ez a lehetőség, utána ez is adott egy kis extra motivációt a szezon hátralévő részére. Szerintem a Ferencváros elleni gólomon már sikerült túllépnem, ha még mindig azon nosztalgiáznék, az nagy probléma lenne. Inkább azon dolgozom napról napra keményen, hogy minél jobb játékos legyek és minél több góllal segítsem a csapatomat, most már a Mol Fehérvár FC-t” – idézi a molfehervarfc.hu Zsóri Dánielt.

„Nemcsak a Vidi, hanem az egész magyar futball szempontjából bizakodásra adhat az okot, hogy egy újabb karakteres csatár bontakozott ki Debrecenben Zsóri Dani személyében. A fiatal támadó jó kezekben fejlődött a DVSC-nél, hosszú távon nagy erőssége lehet csapatunknak, de abban is biztos vagyok, hogy már most is segítségünkre lesz!” – fogalmazott Kovács Zoltán, a Mol Fehérvár FC sportigazgatója.

További hírek

Hír beküldése
Az előadássorozat folytatódik egész évben.
Hír beküldése
Tiltólistán szereplő vegyszert használtak, ráadásul rosszul.
<em>Hír szerkesztése</em> A Magyar Kultúra Lovagjává ütötték Sándor Tivadart
A magyar kultúra határon túli ápolása érdekében kifejtett életművéért kapta a kitüntetést.
<em>Hír szerkesztése</em> Nem állt meg a stopnál – baleset lett belőle
A vétkes sofőr megsérült.
<em>Hír szerkesztése</em> Kislányokat kényszerítettek prostitúcióra
Aradon futtatták őket a gyanúsítottak.
<em>Hír szerkesztése</em> Időjárás-előrejelzés: kapunk hideget, meleget
Felmelegszik az idő a régiók többségében az elkövetkező napokban, a Körösök vidékén akár 11 Celsius-fokos nappali csúcsok is lesznek, a jövő héttől kezdődően azonban felére csökkenek a hőmérsékletek, csapadék inkább január 25-étől kezdődően valószínű. A hónap végétől ismét lehűlés várható.
<em>Hír szerkesztése</em> Újabb gyerekek kerültek kórházba a német iskolából
Rejtélyes tömeges megbetegedés.
<em>Hír szerkesztése</em> Jávor „Pali” utolsó mulatása
Zenés előadás a színészóriás tiszteletére – a nagy érdeklődésre való tekintettel két nap is.
<em>Hír szerkesztése</em> UTA: gólzápor az utánpótláscsapat ellen
Két védővel erősített az aradi csapat.
Egyszerűsített honosítási eljárás és azzal kapcsolatos ügyintézések.