Sovány UTA-döntetlen

Ismét egy jó lehetőséget szalasztott el az aradi labdarúgócsapat arra, hogy felkapaszkodjon a másodosztályú bajnokságban legalább az osztályozót érő harmadik helyre. Szombaton az UTA-nak Afumaţi ellen kellett volna nyernie ehhez, mivel az egyik közvetlen rivális Brassói csapat szabadnapos volt, de Laurențiu Roșu vezetőedző tanítványainak csak egy sovány döntetlenre futotta. Az UTA idestova egy hónapja nem nyert meccset.

A következő két fordulóban az aradiak Sepsiszentgyörgy, majd a Juventus csapatával mérik össz eerejükkel. Ilyen előzmények után nem sok jóra számíthatnak...

II. Liga, 28. forduló: CS Afumaţi–UTA 0–0, CS Mioveni–Chindia Târgovişte 2–0, Bukaresti Juventus–Dunărea Călăraşi 1–0, Nagyváradi Luceafărul–Temesvári ASU 4–1, Dacia Unirea Brăila–Foresta Suceava 4–1, Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Tatrangi Unirea 3–0 (játék nélkül),, Resicabányai Metalul–CSM Râmnicu Vâlcea 3–0 (játék nélkül), a CS Baloteşti és a Brassói FC állt, az Academica Clinceni–Szatmárnémeti Olimpia meccset vasárnap rendezik.

Az élmezőny: 1. Juventus 63 pont / 25 meccs, 2. Sepsi 51/25, 3. Brassói 49/25, 4. UTA 47/25.

A rovatból ajánljuk:

Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.
Kötelező UTA-győzelem a sereghajtó ellen
Élre álltak az aradiak – az alsóházi rájátszásban.
Jenei Imre 87 éves lett
Játszott az UTÁ-ban, a Steauával edzőként BEK-et nyert.