Remizett az UTA a Pandurii ellen

Közel állt az UTA ahhoz, hogy kiköszörülje a becsületén a múlt héten esett csorbát (1–4-es vereség hazai pályán a Sportul Snagovtól), de a korán szerzett vezetést végül kiengedte a kezéből az aradi csapat. A másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a piros-fehér mezesek Motrun vendégszerepeltek, és bő negyedóra elteltével Buia révén vezetést szereztek a Pandurii elleni kiesési rangadón. A második félidőben azonban elég volt egy hiba a védelem részéről, és a hazaiak javára megítélt tizenegyesből egyenlítettek a vendéglátók.

2. Liga, 30. forduló: Pandurii Târgu Jiu–UTA Arad 1–1, gólszerzők: Băjan (67. p., tizenegyesből), illetve Buia (18. p.).

További eredmények: Dacia Unirea Brăila–Academica Clinceni 5–2, Temesvári Ripensia–AFC Hermannstadt 0–1, Nagyváradi Luceafărul Oradea–CS Baloteşti 4–1, Foresta Suceava–CS Afumaţi 0–1, Ştiinţa Miroslava–Dunărea Călăraşi 0–1, Marosvásárhelyi ASA–CS Mioveni 0–3 (játék nélkül), Temesvári ASU Politehnica–Szatmárnémeti Olimpia 3–0 (játék nélkül), FC Argeş–Bukaresti Metaloglobus 3–0.

FRISSÍTÉS: vasárnap: Sportul Snagov–Chindia Târgovişte 1–2.

Az állás: 1. Dunărea 74 ponttal, 2. Hermannstadt 71, 3. Chindia 61, … 12. UTA 35 ponttal.

Április 24-én, kedden az UTA a Temesvári ASU Politehnicát fogadja.

A rovatból ajánljuk:

Megpuhította az acélt az UTA – magabiztos győzelem az alsóházi rangadón
Az aradi csapat a rájátszásban még veretlen galaci együttest fogadta, és gól nélküli első félidő után 3–1 arányban nyert. A zártkapus büntetés végrehajtását felfüggesztették, így ismét beengedték a nézőket a stadionba.
Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.