Őszi bajnok az UTA

Egygólos győzelmet aratott az UTA a másodosztályú labdarúgó-bajnokság vasárnap délután a Farul ellen, és ezzel bebiztosította első helyét a visszavágók rajtja előtt.

Az újaradi Motorul-pálya közönsége hajtós meccset látható Bálint László vezetőedző csapata és a tengerparti ellenfél között, amelyet végül az aradi Ursu 16 méteres, jól helyezett lövése döntött el.

Bár a fordulóból két meccs még hátravan, azok eredményeitől függetlenül már őszi bajnoknak mondhatja magát az UTA. Persze, büszkélkedni majd akkor lehet, ha a tavaszi szezon végén is ugyanebben a pozícióban áll majd a csapat.

Az UTA legközelebb november 26-án, kedden lép pályára, amikor is a Chiajna elleni hazai meccsét pótolja be, amelyet a 11. fordulóból halasztottak el. A 20. fordulóban, a jövő hétvégén a Dunărea Călărași vendége lesz az UTA.

  • 2. Liga, 19. forduló: UTA–Farul 1–0, gólszerző: Ursu (50. p.).
  • További eredmények: Dunărea Călăraşi–Metaloglobus 3–1, FK Csíkszereda–FC Argeş 0–0, Ripensia–Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0–0, Sportul Snagov–Resicabányai CSM 3–3, Pandurii Târgu Jiu–Concordia Chiajna 0–0, Kolozsvári Universitatea–ASU Politehnica 0–0. FRISSÍTÉS: hétfőn, Petrolul Ploieşti–Gloria Buzău 0–1, a CS Mioveni–Turnu Măgurele mérkőzést kedden rendezik, a Rapid szabadnapos.
  • Az állás: 1. UTA 35 pont / 17 meccs, 2. Mioveni 31/17, 3. Rapid 31/17, ... 9. Farul 25, ... 15. Chiajna 21 ponttal.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.