Nemzetközi teremíjász-verseny Kisjenőben

2019. január 14.
A múlt szombaton szervezte meg a kisjenői Phoenix Archery Sport Klub az immár hagyományos téli teremíjász-versenyét.
<em>Hír szerkesztése</em> Nemzetközi teremíjász-verseny Kisjenőben

 A megmérettetésre a városi sportcsarnokban került sor, ahova több mint száz íjász érkezett többek között Aradról, Temesvárról, Kolozsvárról, Nagyváradról, Szegedről, Kiskunfélegyházáról, Gyuláról és Orosházáról.

Az ún. 3D-s (vagyis nem céltáblára, hanem állatfigurákra lövő) verseny résztvevőit 21 csoportra osztották, majd Kis-Nagy Zoltán, a Phoenix Archery elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, köztük Florina Scorte városi jegyzőt, továbbá Bíró Zoltán és Gagea Eugen önkormányzati képviselőket.

A 21 célból álló verseny délután ért véget, ezután következett az eredmények összesítése. Közben a megfáradt íjászok és kísérőik elfogyasztották az ebédet, amelyért idén Ozsvár Andrásnak és Bíró Zoltánnak jár köszönet. Ebéd után következett egy gyors és könnyed csapatverseny, amelyre a szünetben lehetett benevezni. Ugyancsak a szünetben a jelenlévő íjászok születésnapjuk alkalmából felköszöntötték Pálfi Laurát, a kisjenői íjászcsapat tagját, valamint Lévárdi Melindát, aki rendszeres résztvevője a versenyeiknek.

A díjátadón átadták a különböző kategóriák győzteseinek járó díjakat, valamint jutalmazták a csapatverseny győzteseit is egy 100 lej értékű üzemanyag-kártyával a Zoltam Multilevel Kft. felejánlásával. A díjak átadása közben tombolahúzás is zajlott, amelynek nyereményeit a Phoenix Archery Kft. ajánlotta fel.

A kisjenői sportklub köszönetet mond Gheorghe Burdan polgármesternek és a városi tanácsnak a sokszori támogatásért, a sportklub tagjainak és csaladjaiknak az odaadó és kitartó munkáért, valamint mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult a verseny sikeréhez.

Molnár Ferenc

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Csomortányi István az EMNP új elnöke
A Erdélyi Magyar Néppárt Bihar megyei szervezetét vezető Csomortányi Istvánt választotta az EMNP elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon. A leadott 170 szavazatból Csomortányi 84, Soós Sándor eddigi alelnök 83 szavazatot kapott. FRISSÍTÉS: Toró T. Tibor az ügyvezető elnök.
<em>Hír szerkesztése</em> Negyed órát kellett volna még kibírnia az UTÁ-nak
A következő fordulóban a Sportul ellen sem lesz könnyű.
<em>Hír szerkesztése</em> Slágerekkel indul a kamaraszínházi évad
Csonka András, Merényi Nicolette és Kiszely Zoltán zenés estje a Bábszínház színpadán.
<em>Hír szerkesztése</em> Városi múzeummá alakítanák a régi Vármegyeházát
A pincebörtönt is látogathatóvá tennék.
<em>Hír szerkesztése</em> Bővítené turnéhelyszíneit a vándorszínház
Április 30-ig várják a fogadó települések jelentkezését.
<em>Hír szerkesztése</em> Az első lépés a szentpáli gázbevezetéshez
Egyelőre a megvalósíthatósági tanulmány készül el.
<em>Hír szerkesztése</em> Megizzadtak matekból a próba-kisérettségizők
Pénteken tették közzé a próba-kisérettségi eredményeit.
<em>Hír szerkesztése</em> Elhunyt Túry László pápai prelátus, nagyprépost
Összesen 21 évet szolgált Arad megyében.
<em>Hír szerkesztése</em> Kölcsey-termet avattak a könyvtárban [AUDIÓ]
Leleplezték a Himnusz írójának a szobrát is, amely a terem egyik éke.
Hír beküldése
Különösen a rákos megbetegedések kezelésében, illetve az utolsó stádiumban lévő betegek fájdalmának enyhítésében nyújthat segítséget. Több nyugat-európai országban megengedett az orvosi marihuána használata, de korai lenne megjósolni, hogy ez nálunk mikor lenne gyakorlatba ültethető.