Megizzadt a győzelemért az UTA [FRISSÍTETT]

Ha nehezen is, de sikerült itthon tartanaia a három pontot az UTA-nak a másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknakpján. Az aradiak az első félidő hajrájában szereztek vezetést a mostanában „gólfelelős” Adrian Petre révén. Az afumați-i vendégeg némi meglepetésre kiegyenlítettek, nem sokkal a térfélcserét követően, de Strătilă hamar visszaszerezte a vezetést a hazaiaknak. Egy perccel ezután azonban ember hátrányba került Nagy Roland edző csapata, a hajrában mégis majdnem az aradiak szereztek gólt, de a ráadás pillanataiban Petre elpuskázott az „ajtó-ablak nyitva” helyzetet.

II. Liga, 9. forduló: UTA–Afumați 2–1, gólszerzők: Petre (45. p.), Strătilă (63. p.), illetve Tudorache (54. p.). Az aradiak a 64. perctől emberhátrányban játszottak Tănase kiállítása miatt.

További eredmények: Suceava–Brăila 4–0, Szatmárnémeti–Clinceni 3–2, Rm. Vâlcea–Resicabánya 5–2, Tatrang–Sepsiszentgyörgy 1–1, Balotești–Pankota 2–0, ASU Poli–Luceafărul 1–3; vasárnap: Berceni–Brassói FC 2–4, Târgoviște–Mioveni 0–2, Călărași–Juventus 1–2.

Ideiglenesen az állás: 1. Juventus 22 pont, 2. Brassó 21 pont, 3. Târgoviște 21, 3. UTA 20, ... 20. Pankota 0 ponttal.

A rovatból ajánljuk:

Ezüstéremmel vigasztalódhat az aradi női kosárlabdacsapat
A döntő harmadik meccsét is elveszítette.
Döntetlent játszott az UTA az alsóházi rangadón
Van esély a Konferencia-liga-rájátszásra.
Túl nagy falat volt a „szebeni szalámi”
Kétgólos vereséget szenvedett az UTA hazai pályán a Hermannstadtól.