FRISSÍTVE – Két soron következő meccsét elhalasztotta az UTA

2019. október 5.
Elhalasztották az UTA Rapid elleni bukaresti kiszállását a másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, illetve a Concordia Chiajna elleni következő szombati fordulójában. Az aradi csapat két tagja meghívást kapott a korosztályos román válogatottakba, ezért a szabályok adta lehetőséggel a piros-fehérek szünnapot kértek – tájékoztattak a klub honlapján.
<em>Hír szerkesztése</em> Két soron következő meccsét elhalasztotta az UTA

Azt már lehet tudni, hogy a Rapid elleni meccset november 20-án pótolják be de azt még nem közölték, hogy a Chiajnával mikor csapnak össze Bálint László vezetőedző tanítványai. A 2. Liga második helyén álló UTÁ-nak már van egy korábbról elhalasztott mérkőzése, amikor is a Kolozsvári Universitatea élt a halasztás lehetőségével (az egy idegenbeli mérkőzés).

Az UTA keretéből David Miculescu és Damian Isac kapott meghívót a román korosztályos válogatottakba, ezért hiányoznának a 10. és 11. fordulóban. A piros-fehérek a bajnokságban legközelebb október 16-án, a szerdai hétközi fordulóban lépnek pályára, akkor a listavezető újonc Turnu Măgurele vendégei lesznek.

FRISSÍTÉS: A hétvége sem telt el meccs nélkül, az UTA a 4. ligás Ópálossal játszott edzőmérkőzést szombaton, és 5–1-re nyert.

A 2. Liga 10. fordulójának eredményei: Farul–Sportul Snagov 1–0, CS Mioveni–FK Csíkszereda 3–0, Daco-Getica–Dunărea Călăraşi 2–3, Concordia Chiajna–Metaloglobus 1–1, Resicabánya–Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1–7, Pandurii Târgu Jiu–Petrolul Ploieşti 0–1, ASU Politehnica–FC Argeş 3–0, Kolozsvári U.–Ripensia 1–1, a Turnu Măgurele–Gloria Buzău meccset kedd este rendezik. Az élen: 1. Turnu Măgurele 22 pont/9 meccs, 2. Mioveni 20/10, 3. UTA 19/8, 4. Buzău 19/9.

További hírek

<em>Hír szerkesztése</em> Tervezet: januártól 2262 lej lenne a minimálbér
Felsőfokú végzettségűeknek még több.
Hír beküldése
A bevételt a Pio Atya Gyermekotthonnak és a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlja fel.
Hír beküldése
Katonai tiszteletadással, Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Az évforduló alkalmából országszerte és külföldön is több megemlékezést szerveznek.
<em>Hír szerkesztése</em> EMNP-gyűlés Sofronyán
Közösségi rendezvénnyé nemesült az együttlét.
<em>Hír szerkesztése</em> Hétvégén óraátállítás!
Áttérünk a téli időszámításra.
<em>Hír szerkesztése</em> Magyar állami kitüntetést kap Khell Levente
Pedagógusi, kultúraszervező és hagyományápoló munkásságát ismerik el.
<em>Hír szerkesztése</em> Újra megnyitotta kapuit a váraljai uszoda
Műszaki okok miatt két hónapig volt zárva az idén átadott létesítmény.
<em>Hír szerkesztése</em> Tovább tart az indiánnyár
A jövő héttől azonban lehűlés várható.
<em>Hír szerkesztése</em> Értékes kőfaragványokat találtak a borosjenői várfalban
Szeretnének egy vándorkiállítást is szervezni, ám az anyag végső helye a vár lenne.
<em>Hír szerkesztése</em> Tizennyolc – Előadás a nagy háború utolsó három napjáról
A magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház Aradon.