FRISSÍTVE – Két soron következő meccsét elhalasztotta az UTA

2019. október 5.
Elhalasztották az UTA Rapid elleni bukaresti kiszállását a másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, illetve a Concordia Chiajna elleni következő szombati fordulójában. Az aradi csapat két tagja meghívást kapott a korosztályos román válogatottakba, ezért a szabályok adta lehetőséggel a piros-fehérek szünnapot kértek – tájékoztattak a klub honlapján.
<em>Hír szerkesztése</em> Két soron következő meccsét elhalasztotta az UTA

Azt már lehet tudni, hogy a Rapid elleni meccset november 20-án pótolják be de azt még nem közölték, hogy a Chiajnával mikor csapnak össze Bálint László vezetőedző tanítványai. A 2. Liga második helyén álló UTÁ-nak már van egy korábbról elhalasztott mérkőzése, amikor is a Kolozsvári Universitatea élt a halasztás lehetőségével (az egy idegenbeli mérkőzés).

Az UTA keretéből David Miculescu és Damian Isac kapott meghívót a román korosztályos válogatottakba, ezért hiányoznának a 10. és 11. fordulóban. A piros-fehérek a bajnokságban legközelebb október 16-án, a szerdai hétközi fordulóban lépnek pályára, akkor a listavezető újonc Turnu Măgurele vendégei lesznek.

FRISSÍTÉS: A hétvége sem telt el meccs nélkül, az UTA a 4. ligás Ópálossal játszott edzőmérkőzést szombaton, és 5–1-re nyert.

A 2. Liga 10. fordulójának eredményei: Farul–Sportul Snagov 1–0, CS Mioveni–FK Csíkszereda 3–0, Daco-Getica–Dunărea Călăraşi 2–3, Concordia Chiajna–Metaloglobus 1–1, Resicabánya–Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1–7, Pandurii Târgu Jiu–Petrolul Ploieşti 0–1, ASU Politehnica–FC Argeş 3–0, Kolozsvári U.–Ripensia 1–1, a Turnu Măgurele–Gloria Buzău meccset kedd este rendezik. Az élen: 1. Turnu Măgurele 22 pont/9 meccs, 2. Mioveni 20/10, 3. UTA 19/8, 4. Buzău 19/9.

További hírek

Hír beküldése
A dévai Kolostori Kölyökszínház előadása Pécskán.
Hír beküldése
A végső kiállítási hely a tervek szerint a restaurált vár lehet.
<em>Hír szerkesztése</em> Egy lépéssel közelebb Pécska a termálvíz hasznosításához
Közintézmények fűtésére szeretnék felhasználni a természetes hőforrásokat.
<em>Hír szerkesztése</em> Karácsonyi előadás és kézműves foglalkozások
Szombati programajánló.
<em>Hír szerkesztése</em> Műszaki mentés miatt áll a forgalom a sztrádán
Átszakította a szalagkorlátot gy kamion.
<em>Hír szerkesztése</em> December a kalendáriumok hónapja
Pécskai és aradi 2020-as évkönyveket mutatnak be.
<em>Hír szerkesztése</em> Két nap kell az új prefektus beiktatásához
Gheorghe Stoian a kormánymegbízott.
<em>Hír szerkesztése</em> Pénzzel teli tárcát adott vissza a megtaláló
Vannak még rendes emberek.
<em>Hír szerkesztése</em> Könyv a szakrális emlékművekről [AUDIÓ]
Ujj János 25 évnyi munkája fekszik benne. A Kölcsey Egyesület gondozásában jelent meg.
Hír beküldése
A rendkívüli helyzetekre vonatkozó törvény elfogadása az alsóházon múlik. A tervezet értelmében szabadnapot kérhetnek a 12 év alatti gyerekek szülei az olyan napokra, amelyeken valamilyen oknál fogva – például az időjárás miatt – szünetel az oktatás a tanintézetekben.