Idegenben játszik a kupában az UTA

2017. október 11.
<em>Hír szerkesztése</em> Idegenben játszik a kupában az UTA

Elkerülte az első osztályú ellengfeleket a Román Kupa következő fordulójában az UTA. A keddi sorsoláson az aradi csapat a hozzá hasonolóan II. ligás CS Afumaţi-cal került szembe, és idegenben lép pályára a legjobb 16 közé jutásért kiírt meccsen.

A kupafordulót október 24–26. között bonyolítják le. Az UTA labdarúgói a bajnokságban már találkoztak az Ilfov megyei riválissal, a 7. fordulóban, és 2–0-ra kikaptak idegenben.

A párosítás: CS Afumaţi (II.)–UTA Arad (II.), FC Botoşani (I.)–Kolozsvári CFR (I.), Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK (I.)–CS U Craiova (I.), Temesvári ASU Poli (II.)–Temesvári ACS Poli (I.), FC Argeş (II.)–Jászvásári CSM Poli, Concordia Chiajna (I.)–Astra Giurgiu (I.), Kolozsvári Sănătatea (III.)–FCSB (I.), Resicabányai CSM (III.)–Konstancai Viitorul (I.),, Bákói Aerostar (III.)–Dinamo (I.), Dacia Unirea Brăila (II.)–Bukaresti Juventus (I.), Petrolul Ploieşti (III.)–CS Mioveni (II.), AFC Hermannstadt (II.)–FC Voluntari (I.), Bukaresti Metaloglobus (II.)–Medgyesi Gaz Metan (I.), Unirea Slobozia (III.)–Marosvásárhelyi ASA (II.), Academica Clinceni (II.)–Chindia Târgovişte (II.), Kolozsvári Universitatea (III)–Ştiinţa Miroslava (II.).

További hírek

Hír beküldése
A Ioan Slavici-színház művészei és amatőr színjátszók korhű jelmezekben játsszák majd el a történetet.
Hír beküldése
Negyven Arad és Hunyad megyei rendőr tartott egy időben hat házkutatást a múlt pénteken a Hunyad megyei Zsilyvajdejvulkánban, ahol azzal gaynúsítottak öt férfit és egy nőt, hogy két rablást és három betörést hajtottak végre nemrég Arad, Hunyad és Krassó-Szörény megyék több településén.
Hír beküldése
Szeptember 28-án, pénteken lesznek a nyitó rendezvények.
<em>Hír szerkesztése</em> Gólzáporos pályaavatót játszott az UTA
Az aradiak magabiztos győzelmet arattak a 2. Liga második fordulójában.
<em>Hír szerkesztése</em> Több mint 60 ezren tüntetnek a kormány ellen
Több mint hatvanezresre duzzadt a bukaresti Victoriei téren tüntető tömeg. Újabb dulakodás tört ki a csendőrök és demonstrálók között. A bukaresti tájékoztatása szerint eddig 172-en szorultak orvosi ellátásra. Kilenc személyt szállítottak kórházba, közülük ketten csendőrök. A tüntetők elmondták: ki akarták fejezni szolidaritásukat az anyaországban hátrahagyottakkal.
<em>Hír szerkesztése</em> Holttestet emeltek ki a feltóti víztározóból
A búvároknak 240 hektáros vízfelületet és 4-től 16- méterig terjedő mélységet kellett „átfésülniük”. Egy 28 éves férfi az áldozat.
<em>Hír szerkesztése</em> Tisztújításra készül a gazdaszervezet
Ifj. Zágoni-Szabó András az elnöki poszt várományosa.
<em>Hír szerkesztése</em> Egy halott és öt sérült a nagylaki balesetben
Mentőhelikoptert is kellett hívni az egyik sérülthöz.
<em>Hír szerkesztése</em> Pécskán bevezetik a szelektív hulladékgyűjtést
Minden második hétfőn viszik el a műanyag és a fém hulladékot.
<em>Hír szerkesztése</em> Zárva marad a Menyháza környéki turistautak fele
Még nem takarították el a tavaly szeptemberi vihar nyomait.