Idegenben játszik a kupában az UTA

2017. október 11.
<em>Hír szerkesztése</em> Idegenben játszik a kupában az UTA

Elkerülte az első osztályú ellengfeleket a Román Kupa következő fordulójában az UTA. A keddi sorsoláson az aradi csapat a hozzá hasonolóan II. ligás CS Afumaţi-cal került szembe, és idegenben lép pályára a legjobb 16 közé jutásért kiírt meccsen.

A kupafordulót október 24–26. között bonyolítják le. Az UTA labdarúgói a bajnokságban már találkoztak az Ilfov megyei riválissal, a 7. fordulóban, és 2–0-ra kikaptak idegenben.

A párosítás: CS Afumaţi (II.)–UTA Arad (II.), FC Botoşani (I.)–Kolozsvári CFR (I.), Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK (I.)–CS U Craiova (I.), Temesvári ASU Poli (II.)–Temesvári ACS Poli (I.), FC Argeş (II.)–Jászvásári CSM Poli, Concordia Chiajna (I.)–Astra Giurgiu (I.), Kolozsvári Sănătatea (III.)–FCSB (I.), Resicabányai CSM (III.)–Konstancai Viitorul (I.),, Bákói Aerostar (III.)–Dinamo (I.), Dacia Unirea Brăila (II.)–Bukaresti Juventus (I.), Petrolul Ploieşti (III.)–CS Mioveni (II.), AFC Hermannstadt (II.)–FC Voluntari (I.), Bukaresti Metaloglobus (II.)–Medgyesi Gaz Metan (I.), Unirea Slobozia (III.)–Marosvásárhelyi ASA (II.), Academica Clinceni (II.)–Chindia Târgovişte (II.), Kolozsvári Universitatea (III)–Ştiinţa Miroslava (II.).

További hírek

Hír beküldése
A 2,4-es erősségű mozgás nem okozott károkat.
Hír beküldése
A hónap végétől látható az Ambrus Attila sztorijából készült film Romániában.
<em>Hír szerkesztése</em> A PSD jelöltje kapott kormányalakítási megbízást
Viorica Dăncilă lehet az első női miniszterelnöke Romániának, ha a parlament megszavazza majd a kormánynévsort. Klaus Iohannis államfő szerdán az eddig is kormányzó PSD–ALDE szociálliberális koalíció által javasolt EP-képviselőt bízta meg kormányalakítással, a lemondott Mihai Tudose helyett.
<em>Hír szerkesztése</em> Ismét fennakadást okozott az esővíz
Az árkok és kanálisok nem bírták elnyelni a nagy mennyiségű csapadékot.
<em>Hír szerkesztése</em> Húsz éve „világít” [AUDIÓ]
Decemberben jubilált az aradi kulturális szemle.
<em>Hír szerkesztése</em> Kölcsey-díjátadó és Arany-balladák
Január 25-én a Bábszínházban.
<em>Hír szerkesztése</em> Khell Levente harmadik a „hétköznapi hősök” versenyén
A Nőileg magazin hirdette meg a Mutass jó példát! programot.
Pécskán két bált is rendeznek.
Hír beküldése
Benyújtotta lemondását Mihai Tudose miniszterelnök, miután pártja, a PSD megvonta tőle politikai támogatását. Klaus Iohannis államfő a helyére Mihai Fifor védelmi minisztert nevezte ki ügyvivő kormányfőnek. A szocdemek Viorica Dăncilă európai parlamenti képviselőt jelölik a posztra; közben történelmi mélypontra zuhant a lej.
Az Eurotrans Alapítvány által szolgáltatásai ingyenesek.