Bemutatkozott az UTA új edzője

2017. szeptember 7.
<em>Hír szerkesztése</em> Bemutatkozott az UTA új edzője
Mészár Sándor és Adrian Falub. Fotó: uta-arad.ro

Csütörtök délelőtt megtartotta első edzését az UTA trénereként, majd sajtótájékoiztatón mutatkozott be a közvéleménynek Adrian Falub. Igazából nem ismeretlen a szakember, hiszen legutóbb három éve edzősködött Aradon, de az azóta újjáépített piros-fehér klub vezetőinek és labdarúgóinak mindenképp újdonság lesz vele dolgozni.

Mészár Sándor, az UTA újjáépítője kijelentette, hogy a hétfőn távozott Adrian Mihalcea vezetőedzőt megfelelően helyettesítheti Falub, akinek nagy tapasztalata van a másodosztályú bajnokságban, s mivel már több csapatot is az élvonalba juttatott pályafutása alatt, bíznak abban, hogy az előző két szezon sikertelen próbálkozása után (mindkétszer az osztályozón vérzett el) az UTA ebben az idényben bejut az I. Ligába.

Adrian Falub kijelentette, hogy mindenekelőtt szeretné megismerni a futballistákat, és a képességeikhez alakítani a csapat játékstílusát. Nem tartja fontosnak új játékosok szerződtetését, inkább a meglévőkből szeretné kihozni a maximumot. Az első próbatétel szombat délelőtt lesz a CS Afumați vendégeként, a II. Liga 7. fordulójában.

További hírek

Hír beküldése
A 2,4-es erősségű mozgás nem okozott károkat.
Hír beküldése
A hónap végétől látható az Ambrus Attila sztorijából készült film Romániában.
<em>Hír szerkesztése</em> A PSD jelöltje kapott kormányalakítási megbízást
Viorica Dăncilă lehet az első női miniszterelnöke Romániának, ha a parlament megszavazza majd a kormánynévsort. Klaus Iohannis államfő szerdán az eddig is kormányzó PSD–ALDE szociálliberális koalíció által javasolt EP-képviselőt bízta meg kormányalakítással, a lemondott Mihai Tudose helyett.
<em>Hír szerkesztése</em> Ismét fennakadást okozott az esővíz
Az árkok és kanálisok nem bírták elnyelni a nagy mennyiségű csapadékot.
<em>Hír szerkesztése</em> Húsz éve „világít” [AUDIÓ]
Decemberben jubilált az aradi kulturális szemle.
<em>Hír szerkesztése</em> Kölcsey-díjátadó és Arany-balladák
Január 25-én a Bábszínházban.
<em>Hír szerkesztése</em> Khell Levente harmadik a „hétköznapi hősök” versenyén
A Nőileg magazin hirdette meg a Mutass jó példát! programot.
Pécskán két bált is rendeznek.
Hír beküldése
Benyújtotta lemondását Mihai Tudose miniszterelnök, miután pártja, a PSD megvonta tőle politikai támogatását. Klaus Iohannis államfő a helyére Mihai Fifor védelmi minisztert nevezte ki ügyvivő kormányfőnek. A szocdemek Viorica Dăncilă európai parlamenti képviselőt jelölik a posztra; közben történelmi mélypontra zuhant a lej.
Az Eurotrans Alapítvány által szolgáltatásai ingyenesek.