Bemutatkozott az UTA új edzője

2017. szeptember 7.
<em>Hír szerkesztése</em> Bemutatkozott az UTA új edzője
Mészár Sándor és Adrian Falub. Fotó: uta-arad.ro

Csütörtök délelőtt megtartotta első edzését az UTA trénereként, majd sajtótájékoiztatón mutatkozott be a közvéleménynek Adrian Falub. Igazából nem ismeretlen a szakember, hiszen legutóbb három éve edzősködött Aradon, de az azóta újjáépített piros-fehér klub vezetőinek és labdarúgóinak mindenképp újdonság lesz vele dolgozni.

Mészár Sándor, az UTA újjáépítője kijelentette, hogy a hétfőn távozott Adrian Mihalcea vezetőedzőt megfelelően helyettesítheti Falub, akinek nagy tapasztalata van a másodosztályú bajnokságban, s mivel már több csapatot is az élvonalba juttatott pályafutása alatt, bíznak abban, hogy az előző két szezon sikertelen próbálkozása után (mindkétszer az osztályozón vérzett el) az UTA ebben az idényben bejut az I. Ligába.

Adrian Falub kijelentette, hogy mindenekelőtt szeretné megismerni a futballistákat, és a képességeikhez alakítani a csapat játékstílusát. Nem tartja fontosnak új játékosok szerződtetését, inkább a meglévőkből szeretné kihozni a maximumot. Az első próbatétel szombat délelőtt lesz a CS Afumați vendégeként, a II. Liga 7. fordulójában.

További hírek

Hír beküldése
A Ioan Slavici-színház művészei és amatőr színjátszók korhű jelmezekben játsszák majd el a történetet.
Hír beküldése
Negyven Arad és Hunyad megyei rendőr tartott egy időben hat házkutatást a múlt pénteken a Hunyad megyei Zsilyvajdejvulkánban, ahol azzal gaynúsítottak öt férfit és egy nőt, hogy két rablást és három betörést hajtottak végre nemrég Arad, Hunyad és Krassó-Szörény megyék több településén.
Hír beküldése
Szeptember 28-án, pénteken lesznek a nyitó rendezvények.
<em>Hír szerkesztése</em> Gólzáporos pályaavatót játszott az UTA
Az aradiak magabiztos győzelmet arattak a 2. Liga második fordulójában.
<em>Hír szerkesztése</em> Több mint 60 ezren tüntetnek a kormány ellen
Több mint hatvanezresre duzzadt a bukaresti Victoriei téren tüntető tömeg. Újabb dulakodás tört ki a csendőrök és demonstrálók között. A bukaresti tájékoztatása szerint eddig 172-en szorultak orvosi ellátásra. Kilenc személyt szállítottak kórházba, közülük ketten csendőrök. A tüntetők elmondták: ki akarták fejezni szolidaritásukat az anyaországban hátrahagyottakkal.
<em>Hír szerkesztése</em> Holttestet emeltek ki a feltóti víztározóból
A búvároknak 240 hektáros vízfelületet és 4-től 16- méterig terjedő mélységet kellett „átfésülniük”. Egy 28 éves férfi az áldozat.
<em>Hír szerkesztése</em> Tisztújításra készül a gazdaszervezet
Ifj. Zágoni-Szabó András az elnöki poszt várományosa.
<em>Hír szerkesztése</em> Egy halott és öt sérült a nagylaki balesetben
Mentőhelikoptert is kellett hívni az egyik sérülthöz.
<em>Hír szerkesztése</em> Pécskán bevezetik a szelektív hulladékgyűjtést
Minden második hétfőn viszik el a műanyag és a fém hulladékot.
<em>Hír szerkesztése</em> Zárva marad a Menyháza környéki turistautak fele
Még nem takarították el a tavaly szeptemberi vihar nyomait.