Bemutatkozott az UTA 2017–2018-as kerete

2017. augusztus 9.
<em>Hír szerkesztése</em> Bemutatkozott az UTA 2017–2018-as kerete
Fotó: uta-arad.ro

Bár még mindig a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szerepel, az új idény bemutatkozását első osztályú keretek között szervezte meg az UTA. Szerda este a főtámogató Ford-képviselet szomszédságában lévő Biavat Xperience rendezvényteremben a sajtó, a támogatók, partnerek, bérletesek és a törzsszurkolók jelenlétében mutatták be hivatalosan a piros-fehérek keretét, amellyel nekivágott a 2017–2018-as idénynek.

Ez alaklommal szerepelt első alkalommal a nagyközönség előtt Adrian Mihalcea új vezetőedző is, aki az élvonalba jutást jelölte meg a csapat célkitűzésének.

Az UTA idegenbeli győzelemmel kezdte a pontvadászatot, augusztus 12-én, szombaton 11 órától pedig az újonc bukaresti Metaloglobust látja vendégül. A meccs helyszíne – akárcsk az egész tavaszi szezonban – a világosi stadion lesz, ugyanis az aradi helyhatóságok még mindig nem voltak képesek rendbehozatni egyik aradi pályát sem, amelyek II. ligás mérkőzéseket lehetne rendezni.

További hírek

Hír beküldése
A névadóra emlékeztek péntek délelőtt az aradi Csiky Gergely Főgimnáziumban.
Hír beküldése
Az Arad megyei határrendészet 42 iraki bevándorlót tartóztatott fel szerda este a román–magyar határ közelében. A migránsok egy kisbuszba zsúfolódva Kisvarjasnál közelítették meg a határt. A csoport tíz nőből, kilenc férfiból és 23 kiskorúból állt. A kisbuszt két férfi vezette a határ közelébe, ahol azonban sorsukra hagyták a migránsokat.
December 14-én átveszik a honosítási kérelmeket és magyar útlevéligényléseket.
Hír beküldése
Több mint húszéves a Kézfogások, a két város testvértelepülési együttműködése.
Megkoszorúzzák P. Karácsonyi István mártír karnagy emléktábláját.
Hír beküldése
Kilencvenhat éves volt, daganatos betegségben és leukémiában szenvedett. Svájcban kezelték, és ottani rezidenciáján érte a halál. Mihály a Hohenzollern-családból való II. Károly király fia. Gyermekként 1927 és 1930 között, majd 1940 és 1947 között volt Románia uralkodója. Fontos szerepe volt abban, hogy 1944. augusztus 23-án Románia az antifasiszta koalíció oldalára állt át.
<em>Hír szerkesztése</em> Idén is eljött az AMISZ-Mikulás
Több szász aradi magyar óvodás és kisiskolás találkozhatott kedden a nagyszakállúval.
<em>Hír szerkesztése</em> Forgalomba áll a Mikulás-villamos
Nem kell rá jegy, de csak gyerekek és kísérőik szállhatnak fel rá.
Hír beküldése
Közel ezer méter fényfüzérrel és több tucat, hópehely formájú égővel díszítették fel.
<em>Hír szerkesztése</em> Adventi gyertyagyújtás Pécskán
Megkezdődött a Karácsonyt megelőző várakozás és lelki felkészülés négyhetes időszaka.